Ada Galeș, despre „Complet Necunoscuți”, varianta românească a producției-record „Perfetti Sconosciuti” și lumea filmului pe timp de pandemie

Data actualizării: | Data publicării:
Ada Galeș, actriță și antreprenor
EXCLUSIV
Descriere foto: Ada Galeș, actriță și antreprenor

Ada Galeș, actrița care în 2016 a primit premiul UNITER pentru debut, a vorbit la Interviurile Spectacola și DC News, despre varianta românească a comediei italienești „Perfetti Sconosciuti”. 

Octavian Strunilă lucrează la un proiect extrem de special și important pentru anul 2021. Va regiza varianta românească a comediei italienești „Perfetti Sconosciuti”. Din distribuția lungmetrajului „Complet Necunoscuți” fac parte Anca Dumitra, Andreea Grămoșteanu, Leonid Doni, Alex Conovaru, Ada Galeș, Gabriel Răuță, Adrian Ștefan și Catia M. Tănase.


„Este unul dintre proiectele foarte dragi și sunt atât de recunoscătoare că s-a întâmplat asta în pandemie. „Complet Necunoscuți”, Octavian a zis asta și m-a marcat foarte tare când tot vorbeam despre cum să vorbim despre film, el a zis că este despre a face un film independent și despre o echipă de oameni care cred foarte tare într-un produs artistic.  Octavian, un om foarte entuziasmat și el a reușit să strângă în jurul lui o echipă de actori pe care îi admir. Am fost extraordinar de preciși pentru că am avut un timp foarte scurt, ne testam în fiecare zi, eram încă în pandemie, eram în pandemia mai strictă. 


Cel mai interesant a fost că în orele pe care le petreceam trebuia să fim foarte foarte preciși si foarte concentrați si foarte atenți unii la alții, o țin minte pe Andreea Grămoșteanu atât de atentă, să fie sigură că celălalt face bine ce face. Și ne dădeam sfaturi unii altora și a fost foarte fain să lucrăm împreună”, a spus Ada Galeș, invitata Georgianei Ionită la „Interviurile Spectacola și DC News”.

 

Citește și: Smiley joacă într-o comedie dramatică. Actrița Ada Galeș, despre lecția învățată de la celebrul artist: „Era un lucru pe care îl simțeam și eu foarte tare”


La 30 de ani, Ada Galeș bifează reușite în toate domeniile în care activează. 


În 2016, tânăra actriță a fost laureată a premiului UNITER pentru debut. Au urmat proiecte de succes, atât pe partea de teatru, cât și de film.


În pandemie, artista a fost cooptată în două proiecte mari:  ”Complet Necunoscuți”, în regia lui Octavian Strunilă – un remake după filmul record ”Perfetti Sconosciuti”, și  în filmul ”Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu, unde a jucat alături de Smiley. 


Tot în pandemie a început și o afacere cu lumânări parfumate, proiect cu care a reușit să obțină o investiție de 100.000 euro la Imperiul Leilor. De asemenea, actrița este și consilier de dezvoltare personală. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel