Acuzatorul actriţei Gwyneth Paltrow afirmă că accidentul de schi din 2016 i-a schimbat viaţa

Data publicării:
Gwyneth Paltrow, foto Instagram
Descriere foto: Gwyneth Paltrow, foto Instagram

Bărbatul care o acuză pe actriţa americană Gwyneth Paltrow că l-a rănit într-un accident de schi în 2016 a declarat luni în instanţă că accidentul i-a schimbat viaţa

"Trăiesc o viaţă diferită acum", le-a povestit juraţilor Terry Sanderson, un pensionar în vârstă de 76 de ani, specialist în optometrie, care susţine că Gwyneth Paltrow l-a accidentat în 2016 pe o pistă de schi din Utah, lăsându-l inconştient, înainte de a fugi de la faţa locului. Bărbatul susţine că în urma accidentului a suferit leziuni cerebrale, patru coaste rupte şi alte răni.

După acest incident, "interacţiunile mele cu familia mea au fost mai dificile", a spus el. "Ceva este în neregulă cu natura mea (...) comunicarea nu mai este atât de fluidă".

Sanderson cere despăgubiri de peste trei milioane de dolari de la actriţa care a câştigat un premiu Oscar în 1999 pentru rolul din "Shakespeare in Love". Paltrow a depus la rândul ei plângere împotriva bărbatului, solicitând suma simbolică de un dolar şi restituirea cheltuielilor de judecată.

Potrivit lui Gwyneth Paltrow, Terry Sanderson a fost cel care a lovit-o în timpul accidentului.

Însă bărbatul a insistat luni în sala de judecată: "Am fost lovit foarte tare în spate, chiar în zona omoplaţilor. (...) Nu am fost niciodată lovit atât de tare şi m-am trezit zburând".

Întrebat în legătură cu un e-mail pe care l-a trimis ulterior fiicelor sale despre accident, cu subiectul "Sunt celebru", el a explicat: "Nu mi-am ales bine cuvintele. Am încercat să detensionez o situaţie gravă şi asta s-a întors împotriva mea".

"Este cealaltă personalitate care locuieşte acum în corpul meu", a adăugat el.

Avocatul actriţei, Stephen Owens, a declarat că schimbările de personalitate ale domnului Sanderson ar fi mai degrabă legate de procesul de îmbătrânire naturală, notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel