Hilary Swank, mamă de gemeni, la 48 de ani. Primele imagini cu bebelușii

Data publicării:
Hilary Swank, foto Instagram
Descriere foto: Hilary Swank, foto Instagram

Actriţa americană Hilary Swank, căsătorită din 2018 cu antreprenorul Philip Schneider, a anunţat luni că a devenit mamă pentru prima dată, după ce a născut gemeni în timpul sărbătorii pascale catolice

Potrivit vedetei hollywoodiene, care are în palmares două premii Oscar, sarcina ei "nu a fost uşoară", dar "a meritat efortul".

Într-un mesaj publicat pe Instagram, Hilary Swank, în vârstă de 48 de ani, a distribuit o fotografie care o arată într-un balcon, purtând un halat de baie şi ţinându-i pe cei doi bebeluşi în braţe, în timp ce priveşte peste balustradă în direcţia mării.

"Nu a fost uşor. Dar băiatul şi fetiţa au meritat tot efortul. Paşte fericit! Vă scriu acest mesaj dintr-un adevărat paradis", a scris actriţa americană în mesajul care însoţeşte fotografia.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Hilary Swank (@hilaryswank)


Numeroase celebrităţi, inclusiv Viola Davis, Sharon Stone, Juliette Lewis, Maria Sharapova şi Kate Hudson, au felicitat-o pentru această veste.

Hilary Swank s-a căsătorit cu antreprenorul Philip Schneider în 2018 după o relaţie de aproape doi ani. Ea a fost căsătorită şi cu actorul Chad Lowe în perioada 1997 - 2007.

Artista americană a câştigat de două ori premiul Oscar la categoria "cea mai bună actriţă în rol principal" datorită interpretărilor sale din filmul "Boys Don't Cry" (1999) - despre un tânăr transgender care se mută în Falls City, Nebraska - şi din lungmetrajul "Million Dollar Baby" (2004) - despre parcursul unei practicante de box amator care doreşte treacă la boxul profesionist.

Hilary Swank s-a remarcat şi în alte producţii de succes, precum filmul dramatic "Freedom Writers", drama romantică "P.S. I Love You", lungmetrajul biografic "Amelia" şi, recent, serialul TV "Alaska Daily", notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel