Actriță celebră, avort spontan în timpul unui spectacol: "Știam că se întâmplă. A început încet cu o seară înainte"

Data publicării:
Laura Benanti, vedetă Broadway, dezvăluie că a urcat pe scenă în timp ce avea un avort spontan/ foto Instagram
Descriere foto: Laura Benanti, vedetă Broadway, dezvăluie că a urcat pe scenă în timp ce avea un avort spontan/ foto Instagram

Laura Benanti, vedetă Broadway, dezvăluie că a urcat pe scenă în timp ce avea un avort spontan

Vedeta de pe Broadway Laura Benanti a declarat că a cântat pe scenă la începutul acestei săptămâni în timp ce suferea un avort spontan.

"Știam că se întâmplă. A început încet cu o seară înainte", a scris actrița premiată cu Tony Award pe Instagram.

"Dacă ar fi fost prima noastră pierdere, sau chiar a doua, probabil că nu aș fi fost capabilă să merg mai departe.

"Dar, din nefericire, nu sunt străină de durerea și de golul pierderii unei sarcini."

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Laura Benanti (@laurabenanti)

Ea a adăugat că a fost "un drum pe care am mai mers înainte, de mână cu soțul meu".

"Dar de data aceasta am parcurs-o alături de unii dintre cei mai buni și mai iubitori oameni cu care voi avea vreodată onoarea să împart spațiul", a adăugat ea.

Benanti, în vârstă de 43 de ani, care a apărut în serialele de televiziune Nashville și Supergirl, a cântat pentru 2.000 de persoane într-o croazieră pe tema Broadway, la care au mai participat Alan Cumming și Jeremy Jordan.


Ea a continuat: "Mulțumesc tuturor celor din acel public pentru harul pe care prezența voastră l-a permis. Pentru că m-ați ridicat din durerea mea pentru acea oră sfântă...

"Mulțumesc prietenilor mei și colegilor mei artiști pentru că s-au adunat în jurul meu și pentru că s-au acomodat cu atâta amabilitate la nevoile mele schimbătoare."

 


De asemenea, ea a mulțumit trupei, echipei, producătorilor și "acelui suflet mic pentru că m-ați ales pe mine să fiu casa voastră, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp".

Ea și soțul Patrick au doi copii, dintre care unul s-a născut anul trecut prin intermediul unei mame surogat.

"Soțul meu și cu mine avem inima frântă, dar vom trece împreună prin asta, așa cum am făcut-o noi, și mulți alții, înainte", a continuat ea.

"Împărtășesc toate acestea, nu pentru a atrage simpatia sau atenția, ci pentru a le reaminti multor oameni și familii care au suferit și vor suferi în acest fel că nu există rușine în acest tip de pierdere. Că nu sunteți singuri. Și pentru a-mi aminti și mie însumi".

A existat sprijin pe Instagram, inclusiv din partea colegului de scenă Randy Rainbow, care se află, de asemenea, în croazieră. El a spus: "Am fost foarte încântat: "Ești remarcabilă în toate privințele. Toată dragostea mea pentru tine și pentru Patrick".

De-a lungul carierei sale, Benanti a fost nominalizată la cinci premii Tony, câștigând pentru Gypsy în 2008, potivit BBC.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel