Actorul Valentin Rupiţă, schimbare totală. Avea 153 kg. Cum arată acum

Data publicării:
Facebook Valentin Rupiţă. Explicaţie Foto: Valentin Rupiţă, în rolul primarului, în spatele lui Florin Călinescu
Descriere foto: Facebook Valentin Rupiţă. Explicaţie Foto: Valentin Rupiţă, în rolul primarului, în spatele lui Florin Călinescu

Actorul Valentin Rupiţă, care a gustat celebritatea în emisiunea Chestiunea Zilei cu Florin Călinescu, a trecut printr-o schimbare totală. Acesta ajunsese să aibă 153 kg. 

„Frica este primul lucru care s-a instalat. Dacă stai bine să te gândeşti, îţi dai seama că trebuie să faci ceva pentru sănătatea ta. Unul dintre motivele principale este nepoţica mea, care pe 5 aprilie împlineşte cinci ani şi trebuie să mă ţin în continuare de educaţia ei”, a spus el pentru Cătălin Măruță.

„Acum mănânc de trei ori pe săptămână fructe. Eu stau la etajul 4 şi urc fără lift. Trebuie să ajung la doctor la sfârşitul lui aprilie şi mi-a spus că nu îmi mai pune stent. În 96, când eu am intrat în Pro TV, am avut faimoasa greutate de 153 de kilograme. Sunt 600 şi ceva de zile de când nu mai fumez. Cel mai mult am slăbit 38 de kilograme, de frică să nu mă operez pe coloană, asta mă păștea din cauza greutății mele. Însă am mai avut abateri, am mai luat câteva kilograme. Însă mă simt extraordinar de bine așa cum sunt acum”, declară actorul.

Rupiţă va avea propria televiziune

 

‘’La sfârşitul acestei luni mi se va împlini visul meu de-o viaţă, voi da drumul la televiziunea romilor, care se va numi PRP TV. De 17 ani aştept acest moment”, a adăugat el, conform click.ro.

Alimentul MINUNE de la micul dejun, care ajută la reducerea grăsimii viscerale. Nu te așteptai la asta

 

Grăsimea viscerală, sau grăsimea care se află în jurul burții, este esențială pentru starea de bine. NHS spune că o cantitate prea mare de grăsime poate crește riscul de probleme de sănătate, cum ar fi diabetul de tip 2, bolile coronariene, unele tipuri de cancer și accidentele vasculare cerebrale. Asigurați-vă că aveți o dietă sănătoasă și echilibrată, care să includă toate grupele de alimente.

În ultimul an, NHS a lansat mai multe campanii pentru a-i ajuta pe oameni să piardă în greutate și să devină activi. În timp ce experții spun că nu puteți viza zone specifice atunci când vine vorba de pierderea grăsimii, oamenii de știință din Japonia au spus că există un pas simplu pe care îl puteți face pentru a vă ajuta să o pierdeți. Experții i-au analizat pe cei care au consumat cereale integrale, cum ar fi pâinea integrală prăjită, în cadrul unui studiu randomizat controlat cu placebo. CITEŞTE MAI MULTE AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel