Actorul John Malkovich a împlinit 67 de ani: „Nu sunt genul de persoană care se uită în oglinda retrovizoare. Merg doar înainte”

Data actualizării: | Data publicării:
John Malkovich, sursa foto Youtube
Descriere foto: John Malkovich, sursa foto Youtube

Autorul filmului „100 Years”, care va fi lansat abia peste un secol, a împlinit 67 de ani. Actorul a jucat în peste 70 de filme. 

John Malkovich s-a născut în anul 1953, este actor, producător și regizor american și a apărut în ultimele trei decenii pe afișele a peste 70 de producții cinematografice.

 
În anul 2015, John Malkovich a fost angajat de un brand de băuturi alcoolice de lux pentru a realiza un film care va avea debutul în anul 2115. Pentru acest proiect, actorul a ales să colaboreze cu regizorul Robert Rodriguez. John Malkovich şi-a imaginat trei versiuni ale viitorului omenirii pentru acest film. Nicio imagine nu va fi prezentată public înainte de anul 2115. „100 Years” va fi conservat pe peliculă, iar generațiile viitoare vor avea nevoie de un proiector pentru a putea viziona filmul. 

 

John Malkovich a fost de două ori nominalizat la premiul Oscar, pentru rolurile din „Locuri în inimă/ Places in the Heart” (1984) şi „În bătaia puştii/ In the Line of Fire” (1993). Printre filmele în care a mai jucat se numără „Menajeria de sticlă”, „Moartea unui comis-voiajor”, „Imperiul soarelui”,  „Oameni şi şoareci”, „Avionul condamnaţilor”, „În pielea lui John Malkovich”, „Viaţa lui Gustav Klimt”, „Citeşte şi arde”, dar şi în „Greu de pensionat/ Red”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel