Actorul Gelu Niţu se alătură proiectului Adela, de la Antena 1

Data publicării:
Gelu Nițu, foto Antena 1
Descriere foto: Gelu Nițu, foto Antena 1

Acţiunea din serialul Adela, difuzat la Antena 1 se complică tot mai mult cu fiecare episod şi noi personaje îşi fac apariţia în poveste. Actorul Gelu Niţu se alătură proiectului Adela, unde îl va interpreta pe Gheorghe, un personaj-cheie din trecutul familiei Andronic. 

Gheorghe este omul din umbra familiei Andronic încă de când au fost puse bazele afacerii de familie ce avea să devină cel mai mare trust media din România. Fost ofiţer de securitate, Gheorghe a ajuns să fie prieten cu cei doi fondatori ai grupului, dar şi cu soţiile şi copiii lor. Tocmai această prietenie avea să îl coste foarte scump. Fiul său, Bebe (Petru Ciobanu), avid după bani şi mereu dispus să accepte tot felul de şmecherii, a avut o prietenie specială cu Martha Andronic, care i-a distrus complet viaţa şi din cauza căreia a ajuns în puşcărie. 

 „Am primit cu bucurie vestea că am fost cooptat în cel de-al cincilea proiect ( pentru mine) ce poartă semnătura Ruxandrei Ion. Personajul meu din Adela, serial pe care vă învit cu această ocazie să îl urmăriţi în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, este un bărbat puternic, ce li se dezvăluie treptat telespectatorilor. Fost ofiţer de securitate, Gheorghe este deţinătorul unor importante secrete din viaţa personajelor principale ale poveştii noastre. Aștept cu un firesc interes implicarea personajului meu în povestea Adela, pentru că deocamdată nici eu nu ştiu chiar totul despre el. Cât despre lucrul în această echipă de profesionişti nu pot decât să vă spun că reprezintă o mare bucurie!”, a dezvăluit actorul Gelu Niţu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel