Actorul Florin Zamfirescu, fază tare de la autorecenzare: E o minciună. Nu suntem căsătoriți, eu am 73 și ea are 53

Data actualizării: | Data publicării:
Florin Zamfirescu. Captură Video YouTube
Descriere foto: Florin Zamfirescu. Captură Video YouTube

Actorul Florin Zamfirescu a povestit o fază amuzantă de la autorecenzare.

Actorul Florin Zamfirescu a povestit o întâmplare amuzantă de la autorecenzare. Soția sa a încercat să completeze formularul online, iar atunci când a trebuit să menționeze dacă este sau nu căsătorită, softul nu a lăsat-o să bifeze că trăiește în parteneriat cu actorul Florin Zamfirescu, fără a fi căsătoriți. Între cei doi există o diferență de vârstă destul de mare, de 20 de ani. În consecință femeia a bifat în chestionarul de autorecenzare că este căsătorită, iar Florin Zamfirescu spune că asta este o minciună.

"Suntem într-un moment în care eu va trebui să intervin, poate vom și râde puțin, dar e real. Deci, a fost soția mea, nu soția mea, că nu suntem căsătoriți, partenera mea și ea declarând, este corectă, diferența dintre noi e de 20 de ani. Eu am 73 și ea are 53 sau 52 poate și a zis:" Domnule, nu suntem căsătoriți, nu pot să mint aici" și a declarat: "Parteneriat" și vârstele, și aparatul i-a răspuns: "Nu se poate". Cum adică domnule, ce nu se poate? Păi nu se poate. Declarați că sunteți soție că atunci se poate. Poate să fie și 11 ani ea și bărbatul 90 de ani, soție se poate, da parteneriat nu. Nu i-a dat voie și atunci a trebuit să-i spun să mintă: soț și soție. Și aparatul a răspuns: "Așa e posibil". E o minciună.", a povestit actorul Florin Zamfirescu în cadrul emisiunii 100%, moderată de Laurențiu Botin, potrivit DC News.

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience