Actorul american Shia LaBeouf neagă acuzaţiile de abuz formulate de fosta iubită

Shia LaBeouf, sursa foto Facebook
Descriere foto: Shia LaBeouf, sursa foto Facebook

Echipa juridică a actorului american Shia LaBeouf a negat acuzaţiile de agresiune şi abuz sexual formulate de fosta sa iubită, cântăreaţa britanică FKA twigs, în cadrul unui proces civil intentat anul trecut.

Avocatul lui LaBeouf a declarat în faţa instanţei că actorul, cunosc din pelicula ''Honey Boy'' (2019), ''neagă în mod general şi specific toate acuzaţiile'' din plângere.

Documentul, înaintat tribunalului pe 5 februarie, şi ajuns joi în posesia Reuters, afirmă totodată că acuzaţiile de agresiune sexuală împotriva cântăreţei sunt nefondate ''întrucât în niciuna dintre faptele invocate nu era vorba despre sex''.

Procesul civil, deschis la Curtea Superioară din Los Angeles în decembrie, solicită despăgubiri în valoare nespecificată pentru presupuse abuzuri sexuale, agresiune şi stres emoţional. Cântăreaţa l-a mai acuzat pe LaBeouf de abuz emoţional în timpul relaţiei lor din 2019, care a durat un an.

LaBeouf, 34 de ani, un fost copil-vedetă al cinemaului, urmează în prezent un tratament nespecificat în regim de spitalizare, potrivit unei surse apropiate actorului.

Anterior, actorul a dat publicităţii un comunicat în care îşi prezintă scuze pentru suferinţele provocate celor din jur, menţionând problemele cu alcoolismul şi agresiunea cu care s-a confruntat în trecut.

FKA twigs, care a deschis procesul sub numele real de Tahliah Barnett, solicită compensaţii în valoare nespecificată, notează Agerpres. 

Avocatul lui Barnett a precizat, într-o declaraţie dată joi publicităţii, că ''strategia legală şi planul de recuperare (ale lui LaBeouf), deşi nu sunt surprinzătoare, sunt strategii de ajutor personal prost direcţionate''. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 12 feb 2021, 14:34 | Categorie: Externe


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience