Actorul american Charles Grodin, cunoscut din filme ca ''Beethoven'' şi ''Midnight Run'', a murit la vârsta de 86 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
Actorul american Charles Grodin, cunoscut din filme ca ''Beethoven'' şi ''Midnight Run'', a murit la vârsta de 86 de ani/ foto Facebook/ IMDB
Descriere foto: Actorul american Charles Grodin, cunoscut din filme ca ''Beethoven'' şi ''Midnight Run'', a murit la vârsta de 86 de ani/ foto Facebook/ IMDB

Charles Grodin, un actor american versatil, care s-a făcut remarcat cu roluri în comedii precum "Beethoven", a murit la vârsta de 86 de ani, a anunţat marţi fiul acestuia, Nicholas

Grodin a interpretat un rol secundar, cel al obstetricianului, în clasicul "Rosemary's Baby", de Roman Polanski, înainte de a se remarca alături de Robert de Niro în comedia poliţistă "Midnight Run" şi în remake-ul "King Kong" din 1976.

A devenit cunoscut publicului larg odată cu comedia de succes "Beethoven", din 1992, în care personajul principal este un câine din rasa Saint-Bernard.

Charles Grodin, care suferea de cancer de măduvă osoasă, a murit la domiciliul său din Wilton, în estul Statelor Unite, a precizat fiul acestuia.

"Este o veste atât de tristă. A fost unul dintre cei mai amuzanţi oameni pe care i-am cunoscut", a scris pe Twitter legendarul comic american Steve Martin.

Născut la Pittsburgh în 1935, Charles Grodin şi-a început cariera în teatru, jucând pe Broadway la începutul anilor '60, înainte de a obţine roluri, adesea secundare, în cinematografie.

El a găzduit propriul talk-show în anii '90 şi a avut apariţii frecvente în emisiunile lui Johnny Carson, David Letterman şi Jay Leno, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel