Acoperișul Teatrului Evreiesc a fost luat de vânt. Ce mesaj a transmis Maia Morgenstern: „E vesel! Zboară tabla”

Data publicării:
Maia Morgenstern, sursa foto Facebook
Descriere foto: Maia Morgenstern, sursa foto Facebook

Teatrul Evreiesc de Stat a rămas fără acoperiș. A fost nevoie de intervenția pompierilor. 

Vântul puternic şi ploile torențiale din ultimele zile au afectat mai multe orașe din țară. Doar în București, pompierii au avut peste marți după-amiaza 27 de intervenții pentru îndepărtarea copacilor doborâți de vânt pe mașini sau pe străzi, potrivit ISU București-Ilfov. 


Vântul a avut intensificări care au depășit 50...60 km/h, iar local, în Transilvania, Oltenia şi Muntenia 70-80 km/h. La munte, în special în zona înaltă, rafalele au depășit 80 - 100 km/h, conform ANM. 


Maia Morgenstern a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie din fața Teatrului Evreiesc de Stat pentru a le arăta oamenilor cum acoperișul a fost luat de vânt. Celebra actriță le-a mulțumit pompierilor care au acționat imediat pentru a remedia problema. 


„Cu pompierii pe casă! Mulțumim pentru promptitudine! La Teatrul Evreiesc de Stat! E vesel! Zboară tabla…”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.


Maia Morgenstern a fost ameninţată cu plângere penală:


Aceasta a fost amenințată de un coleg de breaslă că îi va face plângere penală pentru poziția ei vizavi de situația pandemiei și a măsurilor de distanțare impuse. Maia Morgenstern a postat pe pagina ei de Facebook mesajul primit din partea tânărului actor, pe care aceasta l-a numit „bun prieten și coleg”. 


„Primesc un mesaj de la un prieten. Bun prieten și coleg. Bine, mai tânăr:


- Vă fac plângere penală, draga mea! Vă dau în judecată, scumpă doamnă! . Pentru dublă măsură. Pentru zădărnicirea minților și a dreptei judecăți. Pentru că îmi jigniți inteligența și-mi batjocoriți logica. Ba susțineți că nu-i nevoie de spectacole, că-i periculos, că ne îmbolnăvim cu toții... Ba susțineți tot felul de evenimente indoor. Streaming, vezi Doamne...


Ba vă sufocați de indignare că nu poartă lumea mască, ba promovați senină tot felul de afaceri, care mai de care mai împachetate în sloganuri tulburătoare și legate cu fundițe. Ba ziceți că nu moare nimeni fără teatru, ba suntem martorii unui adevărat miracol: vânzarea de bilete. La un eveniment măreț, desigur. Desfășurat într-un spațiu închis. Fără mască, cu mulți participanți (pentru că în afară de marii artiști, mai sunt și tehnicienii... sau ăștia nu contează, distinsă artistă?!?!). Bag seama că de distanțare, nici nu poate fi vorba.


Sper că măcar testele să fi fost făcute pe bune, că tot faceți reclamă...”, a fost mesajul primit de actriță. 

 

Citește și: Persoana care a amenințat-o pe Maia Morgenstern cu moartea a fost reținută pentru 24 de ore. Ce decizie au luat procurorii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel