Persoana care a amenințat-o pe Maia Morgenstern cu moartea a fost reținută pentru 24 de ore. Ce decizie au luat procurorii

Data publicării:
Maia Morgenstern, sursa foto Instagram
Descriere foto: Maia Morgenstern, sursa foto Instagram

Marea actriță Maia Morgenstern a trecut prin momente cumplite, în urmă cu câteva zile, după ce a fost amenințată cu moartea. Astăzi persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore.

În urmă cu câteva zile, Maia Morgenstern a primit mai multe amenințări cu moartea. În urma mesajelor șocante, poliția,  procurori și cei de la SRI au reușit să indentifice persoana în cauză.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 din București  a anunțat astăzi că procurorii au decis urmărirea penală a persoanei care a amenințat-o pe actrița Maia Morgenstern. De asemenea, s-a decis ca cel care a amenințat-o pe vedetă cu moartea să fie reținut pentru 24 de ore. 

„La data de 29.03.2021, ora 09:30 prin ordonanţa procurorului de caz s-a dispus declinarea de soluţionare a cauzei în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 spre competentă soluţionare”, se mai arată în comunicat.

În urma anchetei s-a stabilit că individul folosise o adresă de IP falsă, iar numele cu care s-a semnat, era de asemeena fals.

„Sunteţi o adunătură de proşti şi am vrut să vă anunţ că intenţionez să o omor pe nenorocita aia de Maia Morgenstern pentru că a îndrăznit să vorbească împotriva prietenului meu, pentru că a stârnit ceva. Tipa asta nenorocită, târfa asta a avut tupeul să vorbească împotriva prietenului meu, ey? O să-ţi spun că această jidancă are zilele ei numărate. În numele prietenului meu, vă pot promite că intenţionez să-i dau foc teatrului vostru idiot de idiş, violând-o pe fiica lui Morgenstern, Calabria, omorând fiecare actor din această gaură murdară de şobolani; omorându-vă pe fiecare dintre voi, pentru că aţi făcut atâta tam-tam despre ce i-a spus prietenului meu”, se arată în mesajul primit de actriţă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel