Acestea sunt cele mai puternice semne zodiacale. Nimic nu le doboară și sunt capabile de orice pentru a obține ce își doresc

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Ameer Basheer
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Ameer Basheer

Deși toate semnele zodiacale sunt puternice în felul lor și toată lumea are plasamente puternice în hartă, există câteva semne zodiacale care ies în evidență prin curajul lor și prin abilitățile de lider pe care le arată în orice împrejurare.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Persoanele care au semnul solar în Berbec își cunosc prea bine puterea. Aceste semne zodiacale sunt guvernate de Marte, planeta determinării și a pasiunii. Semnul lor guvernator le permite să conducă cu ușurință haita și să preia controlul atunci când situațiile scapă de sub control.

"Berbecul este unul dintre cele mai puternice semne pentru că sunt feroce de independente", spune MaKayla McRae, alias TheStarryEyedMystic, pentru Bustle. "Sunt liderii zodiacului, capabili să croiască noi drumuri care nu au existat niciodată înainte, pe cont propriu. Sunt semne de foc cu ritm rapid, dispuse să sară fără teamă asupra dorințelor lor cu o putere personală pasională. Și pentru că Berbecii sunt semne de foc cardinale, atunci când le vine o idee, ei sar rapid în acțiune și își transformă dorințele în realitate."

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă ești Leu, ai siguranța de sine și o viziune proaspătă asupra vieții, necesare pentru o poziție de putere. Faptul că ești guvernat de Soare îți conferă credibilitatea și puterea de a-ți proteja comunitatea și curajul și inima de a-i conduce pe ceilalți către o soluție pozitivă.

"Leul este unul dintre cele mai puternice semne datorită carismei lor solare", explică McRae. "Ei sunt capabili să îi facă pe toți să se simtă confortabil să fie cine sunt cu adevărat, deoarece încrederea lor radiantă se răsfrânge asupra lor. Leii sunt semne fixe de foc, ceea ce nu este o surpriză, deoarece semnele de foc sunt cunoscute pentru curajul și abordarea lor directă. Cu calitatea fixă a Leului, acești lei rămân cu ochii pe premiu, menținându-se puternici în mijlocul oricărei provocări."

 


 Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te lăsa păcălit de faptul că aceste semne de apă fixe sunt profund în ton cu latura lor emoțională - de fapt, dinamismul lor este cel care face ca un Scorpion să fie atotputernic. Sunt un semn fix, ceea ce înseamnă că vor rămâne tari, dar au genul de putere de a se revigora și de a se redefini din mers datorită planetei lor guvernatoare, Pluton, alias planeta puterii personale.

"Energia lui Pluto este, de asemenea, foarte regeneratoare", spune McRae. "Scorpionii sunt dispuși și capabili să se transforme complet ori de câte ori este nevoie." Reziliența scorpionului îi face, de asemenea, extra puternici, adaugă ea. "Ei știu cine sunt și cine vor să fie în viața lor și se străduiesc neîncetat să facă acest lucru să se întâmple. Faptul că Scorpionul este un semn de apă sensibil înseamnă că au o intuiție accentuată pentru a avea abilități de percepție puternice, ceea ce îi face cu atât mai puternici."Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel