Acestea sunt cele mai „antipatice” zodii. Își fac prieteni cu greu și sunt extrem de dificile

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Aceste semne zodiacale sunt cele mai puțin populare, în opinia astrologilor, care afirmă că sunt extrem de dificile în comunicarea cu prietenii.

Unii oameni nu sunt aici pentru a-și face prieteni. Preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu au nevoie să fie în centrul atenției. Așa că este logic că, de obicei, nu sunt primii pe lista de invitați a nimănui. Din fericire, nu simt nevoia să se conformeze normei, așa că faptul că nu se potrivesc în totalitate nu îi deranjează. Poate că pur și simplu preferă propria companie, dar astrologia ar putea juca, de asemenea, un rol, potrivit BestLife.


6. Taur

Taurii sunt oameni destul de pașnici, dar când vine vorba de popularitatea lor, încăpățânarea lor se poate întoarce împotriva lor. "Fiind un semn fix, nu sunt dispuși să fie flexibili sau adaptabili în situațiile sociale, ceea ce îi poate face să pară prea plictisitori, previzibili sau dezinteresați", spune Ryan Marquardt, astrolog și fondator al Ryan's Astrology.
Aceste semne de pământ au o opinie despre orice - chiar și atunci când nu sunt bine versați în subiect - și vor rămâne fermi în convingerile lor. Ei nu sunt deschiși să audă puncte de vedere alternative, ceea ce poate da cu siguranță o impresie proastă oamenilor.

Taurii pot fi, de asemenea, prea rigizi cu interesele și rutinele lor pentru a se deranja să țină pasul cu valurile și tendințele sociale în schimbare, așa că le poate fi greu să găsească un teren comun cu alte persoane, spune Marquardt pentru Best Life.

 

5. Rac

Racii sunt guvernați de Lună, ceea ce le conferă vasta lor profunzime emoțională și intuiția ascuțită. Dar ei pot fi, de asemenea, capricioși și volatili, ceea ce poate îndepărta oamenii.

Deși le place să aibă grijă de ceilalți, "elementul lor de apă îi poate face profund sensibili la mediul înconjurător și se pot simți copleșiți de emoțiile lor sau de emoțiile celor din jur", spune Rachel Clare, astrolog profesionist la Mystic Sense.
Ei au nevoia de a fi necesari și plăcuți, dar pot părea uneori lipicioși sau prea atașați - chiar și cu persoane pe care abia le cunosc.

 

4. Pești

Peștii pot fi nepopulari pentru că adesea oamenii nu reușesc să îi observe. Ei petrec mult timp în propria lor lume mică și s-ar putea să nu fie pe deplin în momentul prezent.

"Introspecția constantă este, de obicei, o trăsătură artistică grozavă, dar pentru mulți oameni care nu împărtășesc această calitate, par doar distanți și ciudați", spune Marquardt. Peștiii pot părea abordabili, dar de multe ori oamenii se străduiesc să își dea seama ce să spună sau să discute cu ei - ceea ce poate lăsa ambele persoane cu un sentiment de neliniște.
"Peștii au un mod amuzant de a-și lăsa gândurile și cuvintele să alunece în subiecte complet diferite la mijlocul frazei - este greu să te conectezi cu cineva care pare atât de detașat", spune Marquardt.


3. Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute pentru că sunt mai practice decât oricine altcineva și, fiind un semn de pământ, sunt, de asemenea, incredibil de ancorate în pământ. Le place să aibă dreptate și îți vor face cunoscut acest lucru cu orice ocazie - dar nimănui nu-i place un atotștiutor.

"Sunt concentrați pe rezultate și au tendința de a fi foarte stăpâni pe ei, dar acest lucru îi poate face să pară un pic prea serioși sau încrâncenați pentru unii", spune Clare. În plus, modalitatea lor fixă înseamnă că nu sunt mari amatori de schimbare. Nu le place să se extindă din zona lor de confort și nu vor fi cei care încearcă să-și facă noi prieteni.
Cu Mercur ca guvernator, planeta comunicării și a intelectului, Fecioara are un dar pentru organizare, dar ar putea părea uneori distantă sau prea analitică. "Se pot lăsa prinși în perfecționism, ceea ce nu le aduce niciun favor în departamentul de popularitate", spune Clare.

2. Scorpion

Fiind un semn de apă care este cunoscut pentru că are o latură mai întunecată, Scorpionul poate fi un pic cam mult pentru unii oameni. Intensitatea lor poate fi, ei bine, intensă, mai ales dacă nu îi cunoști cu adevărat.

"Scorpionii au, de asemenea, tendința de a-și ține ascunse adevăratele sentimente și pot fi percepuți ca fiind secretoși și rezervați, ceea ce poate face dificilă apropierea celorlalți de ei", spune Clare. Din această cauză, ei nu se potrivesc exact cu nota populară. De cele mai multe ori, probabil că oamenii fug mai degrabă de ei decât să se apropie de ei.


1. Vărsător

Vărsătorul este o enigmă pentru că se pot înțelege cu adevărat cu diverse tipuri de oameni, dar preferă să funcționeze de unul singur. Personalitatea lor excentrică (nu întotdeauna ușor de înțeles) și tendințele lor de izolare sunt cele care îi fac să fie cel mai nepopular semn zodiacal.

Marquardt menționează că, dacă trebuie să lucreze în grup, vor fi plăcuți, dar vor degaja și o energie care strigă "Totuși, aș prefera să nu fiu aici". Deși nu sunt neapărat nepoliticoși, nici oamenii nu stau la coadă pentru a stabili legături cu ei.

Acești oameni au, de asemenea, tendința de a se răzvrăti împotriva a tot ceea ce este convențional - și uneori oamenii vor doar un sentiment de normalitate. Vărsătorii își poartă ciudățeniile cu onoare, totuși, și nu au nevoie ca ceilalți oameni să îi placă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel