Aceste semne zodiacale vor avea cel mai tare REVELION. Care sunt zodiile pentru care petrecerea de Anul Nou va fi un dezastru

Data actualizării: | Data publicării:
Revelion - Unsplash.com/ autor Ian Schneider
Descriere foto: Revelion - Unsplash.com/ autor Ian Schneider

ZODIACUL REVELIONULUI. Zodiile care intră în 2022 cu zâmbetul pe buze și zodiile pentru care noaptea dintre ani va fi un fiasco. 

Ajunul Anului Nou este una dintre cele mai magice sărbători ale sezonului, în timpul căreia ne putem elibera de poverile și temerile anului trecut și putem păși cu îndrăzneală în noul an.

Acest Revelion ne va acorda tuturor ocazia de a reflecta asupra a ceea ce vrem să lăsăm în urmă din 2021. La ce trebuie să renunți pentru a merge mai departe și pentru a trăi o viață mai centrată și mai autentică? 

Pentru unele zodii, noaptea dintre ani se anunță de pomină. Pentru altele, Revelionul nu va fi atât de reușit.

 

 Semnele zodiacale care vor avea cel mai reușit Revelion:


Capricorn

Capricorn, ești în cursa pentru a avea unul dintre cele mai bune sezoane de sărbători din acest an. Ajunul Anului Nou va fi deosebit de grozav pentru tine, deoarece beneficiezi de plasarea atât a Soarelui, cât și a lui Mercur în semnul tău. Planeta te va binecuvânta cu o amplificare a puterii tale naturale de decizie, a dedicării și a impulsului. Conjuncția Soarelui îți îmbunătățește "esența" generală, în timp ce Mercur îți oferă o susținere consistentă abilităților tale de comunicare.

Folosiți noaptea de Anul Nou pentru a stabili cum vă veți folosi puterile în bine în acest an. Voi, Capricornii, sunteți excepțional de harnici și aveți tendința de a dezvolta tendințe de workaholic - puteți dedica timp pentru a vă îngriji de voi înșivă la fel de mult cum vă pasă de a vă face un nume.

 

 
Săgetător

Aai două planete importante în semnul tău în noaptea de Anul Nou. În primul rând, Luna se mișcă prin semnul tău, amplificându-ți emoțiile. Aveți o dorință înnăscută pentru cunoaștere, călătorii și experiențe emoționale vaste. Cum vă puteți folosi emoțiile potențate pentru a manifesta un 2022 excepțional?

Primiți, de asemenea, beneficiile lui Marte în semnul dvs. chiar de Revelion. Marte este o planetă cu care este dificil să lucrezi - atunci când lucrează împotriva ta, Marte agravează temperamentele încinse și încălzește certurile. Cu toate acestea, dacă poți fi atent la modul în care reacționezi la situațiile frustrante, Marte în semnul tău te poate întări și poate adăuga pasiune la natura ta deja senzuală.

Semnele zodiacale care vor avea cel mai nereușit Revelion:


Balanță

Balanță, foarte sincer: acest Revelion nu va fi prea grozav pentru tine, cu trei planete majore în cuadratură cu semnul tău solar. Dar- există speranță. În primul rând, semnul tău este în cuadratură cu Soarele în tranzit în noaptea de Anul Nou. Cuadratura reprezintă și evocă conflictul. Atunci când semnul tău solar se află în cuadratură cu Soarele în tranzit, este inevitabil să te simți neliniștit și să te simți mai puțin tu însuți.

De asemenea, cu Mercur în cuadratură cu semnul tău solar, vei avea dificultăți în a-ți transmite gândurile și dorințele altor persoane. Și să nu uităm de Venus în retrograd... Lasă vechile iubiri în trecut, acolo unde le este locul! Pentru a atenua aceste efecte negative cosmice, va trebui să ai grijă la gândurile tale.

Alege-ți cu mare atenție cuvintele, faptele și asocierile pentru a pune o bază etică și de susținere pentru 2022.

 

Berbec

Berbec, vei suferi de aceleași probleme ca Balanța de Revelion. Dar, deoarece personalitatea ta este în mod înnăscut diferită de cea a Balanței, reacțiile tale la aceste influențe vor fi diferite. Pentru început, Soarele în cuadratură vă va face să vă simțiți mult mai apatic și iritabil. 

În al doilea rând, Mercur în cuadratură cu semnul tău va face ca, la fel ca Balanța, să te simți ca și cum te împiedici de cuvinte. Dar, în loc să te comporți ca o persoană superioară, probabil că îți vei pierde calmul și te vei enerva pe oameni din cauza unor mici neînțelegeri (mai ales dacă nu îți poți regla emoțiile). Mai mult chiar, Venus retrograd îți va aminti de tot ce ai greșit în relații.

Poți folosi aceste provocări ca pe o modalitate de a înfrunta disconfortul și de a te dedica păcii în noul an.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel