Acesta este cel mai leneș semn zodiacal, potrivit astrologilor. Cum ascunde lipsa chefului de muncă

Data publicării:
foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Aceste zodii se pricep de minune să fugă de muncă și responsabilități, dar, dintre toate, una singură este „regina” statului degeaba. 

Probabil cunoști câțiva oameni care sunt adevărați cai de cursă lungă atunci când vine vorba de muncă. Se trezesc în zori pentru a-și duce la bun sfârșit rutina de dimineață, ajung la birou înaintea șefului și preferă întotdeauna să meargă pe scări decât să ia liftul. Și apoi, bineînțeles, cunoști oameni care sunt complet opusul - cu alte cuvinte, leneși. Sunt niște cartofi de canapea în toată regula și vor face eforturi mari pentru a depune munca minimă necesară. Aceste semne preferă să fie satisfăcute și se pricep să îi convingă pe oameni să îi ajute, astfel încât să își poată menține stilul de viață lipsit de griji. Astrologii spun că ar putea avea legătură cu semnul lor zodiacal, potrivit BestLifeOnline. Citește mai departe pentru a afla care sunt cei mai leneși campioni ai zodiacului, de la cei ușor leneși până la leneșii totali.

 


6. Berbec

 

Acest semn este cunoscut pentru nevoia sa de viteză. Este primul semn al zodiacului, la urma urmei, și întotdeauna vrea să le ia fața celorlalți. Cu toate acestea, astrologul Letao Wang spune că pot fi surprinzător de leneși.

"Marte, planeta acțiunii, guvernează Berbecul, dar această acțiune vine adesea în rafale scurte și intense", explică Wang. "Între aceste explozii, Berbecii sunt mai probabil să fie găsiți reîncărcându-și bateriile - cunoscut și sub numele de somn - ceea ce demonstrează că și cei mai energici dintre noi au nevoie de o pauză uneori."

Cu toate acestea, odată ce se întorc la treabă, vor fi la fel de energici ca niciodată.

 

5. Leu

Acesta este un alt semn a cărui lene trece adesea neobservată. Scriitoarea și astrologul Rebecca M. Farrar spune că au o înclinație pentru a o lua ușor.

Leul zodiacului, "acest semn împărtășește trăsături asemănătoare pisicilor, cum ar fi somnul și faptul de a fi îngrijit", explică Farrar. "Deși carisma lor poate să nu le servească atunci când vine vorba de a face lucrurile, farmecul lor îi poate ajuta pe oameni să nu observe".

Destul de amuzant, s-ar putea să fii păcălit să le faci munca în locul lor - și să le dai în continuare tot creditul!

 

 

4. Săgetător


În timp ce sunt întotdeauna dispuși să se grăbească spre următorul zbor sau tren de lungă distanță, nu te poți baza întotdeauna pe un Săgetător aventurier pentru a duce lucrurile la bun sfârșit.
"Pur și simplu evită sarcinile banale care nu se aliniază cu spiritul lor vizionar", spune Liz Roby, astrolog și fondator al Astrologify. "Căutând entuziasm, ei aplică selectiv entuziasmul".

Dacă îi cereți unui Săgetător să îndeplinească o sarcină sau o corvoadă pe care nu o consideră benefică, probabil că va sări peste ea.

 


3. Rac

 

Probabil că nu vei găsi niciodată această zodie depunând tot efortul la birou.

"Ei se simt cel mai fericiți într-un mediu în care se pot forma conexiuni emoționale profunde, motiv pentru care urcarea pe scara carierei nu este o prioritate de top pentru un Rac tipic", explică Alice Alta, astrolog rezident al aplicației Futurio. "Ei nu obosesc niciodată să aibă grijă de cei dragi, dar lucrul într-o atmosferă rece de birou îi poate epuiza."

Totuși, dacă ai nevoie ca ei să gătească o masă cu cinci feluri de mâncare în ultimul moment, o vor face cu plăcere dacă faci parte din cercul lor intim.

 


2. Pești


Această zodie este prea ocupată să viseze cu ochii deschiși pentru a fi deranjată de sarcinile pe care le au de făcut în viața reală.

"Se concentrează în principal pe emoțiile și gândurile lor, așa că nu le plac lucrurile care le distrag atenția de la contemplarea interioară, auto-reflecția, ascultarea muzicii, cititul cărților, vizionarea de filme și meditația", spune Alta. "Și ce ar putea împiedica mai mult explorarea comorilor din subconștientul lor decât toate aceste sarcini de lucru plictisitoare și treburile casnice?".

Deseori vor uita să facă ceea ce au promis sau vor depune un efort pe jumătate pentru a finaliza lucrurile mai repede.

 

 

1. Taur


Dacă te uiți la planeta guvernatoare a acestui semn, vei înțelege de ce este cel mai leneș semn.

"Taurul este guvernat de Venus, planeta luxului, a indulgenței și a maratoanelor Netflix", spune Wang. "Taurii sunt cunoscuți pentru dragostea lor pentru confort și rutină, ceea ce îi face să fie campionii statului degeaba." Găsiți-i ghemuiți cu pături de cașmir și perne confortabile.

Acest lucru se extinde și la modul în care se comportă Taurii la locul de muncă. Singura excepție este dacă își găsesc o carieră de care sunt cu adevărat pasionați.

"Pentru a deveni un muncitor harnic, un Taur trebuie să se îndrăgostească cu adevărat de slujba lor", notează Wang. "Atunci pot începe să își pună toată inima și sufletul în el. Până când o fac, banii pot deveni principalul lor motivator, deoarece este greu să își permită toate aceste mici plăceri ale vieții fără un venit financiar stabil."

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel