Acesta este cel mai amuzant semn zodiacal. Cei mai mulți comedianți s-au născut în această zodie

Robin Williams, captură video YouTube
Descriere foto: Robin Williams, captură video YouTube

Astrologia ne dezvăluie foarte multe lucruri despre calitățile și defectele zodiilor. Într-un clasament al umorului, o zodie pare a fi fruntașă. Iată care este cel mai amuzant semn zodiacal

Sunt multe mituri în jurul calităților sau defectelor zodiilor. Unele reale, altele ... doar zvonuri.
Gemenii sunt deseori prezentați greșit ca fiind duplicitari și rău-făcători, în timp ce Săgetătorii sunt de fapt cei care vor râde în timp ce privesc cum arde lumea. New York Post a vrut să afle care semn este cel mai amuzant. Iată câștigătorul:

Lucrând alături de Psychicworld.com pentru a cerceta amănunțit hărțile natale ale unora dintre cele mai notabile nume din industria de comedie, tabloidul a descoperit că cei care stârnesc cele mai mari râsete sunt născuți între 21 iunie și 22 iulie - adică în zodia Rac.

Racul este adesea catalogat ca fiind tipul "extrem de sensibil și profund emoțional", ceea ce poate fi un avantaj pentru cei cu simțul umorului autoironic, precum Aubrey Plaza și Mindy Kaling. Se spune, de asemenea, că se fac ei înșiși de râs înainte ca altcineva să o facă, un punct nevralgic pentru comici precum Fortune Feimster și Gabriel Iglesias.

Potrivit raportului, semnele de apă sunt în mod natural "atente și adaptabile", cel mai bine reflectate de abordarea comediei de către regretatul și marele Robin Williams. 

Într-un interviu acordat în 2014, Williams spunea:  "comedia începe ca o vărsare, un fel de explozie, iar apoi o sculptezi de acolo". "Iese dintr-o latură mai profundă, mai întunecată", a continuat el. "Poate că vine din furie, pentru că sunt indignat de absurditățile crude, de ipocrizia care există peste tot, chiar și în tine însuți, acolo unde este cel mai greu de văzut."

Printre ceilalți raci comici și celebri se numără Colin Jost, Jim Gaffigan, Loni Love, Kevin Hart, Phyllis Diller și Ricky Gervais. Deși, în mod evident, afirmația nu are un merit cert, în prezent este sezonul Racului, așa că îi lăsăm să o aibă. 

 

 

Alte zodii amuzante:


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Curioși până la capăt și neîngrădiți de tabu, ei sunt mereu în căutare de informații pe care să le transforme în anecdote și experiențe pe care să le exploateze pentru a râde.

Firește optimiști, săgetătorii își revin repede și cu plăcere atunci când glumele lor cad în gol sau jignesc pur și simplu.

Printre comedianții celebri din Săgetător se numără Billy Connolly, Jammie Foxx, Tiffany Haddish, Sarah Silverman și Margaret Cho.


TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Fiind un semn de pământ, există o energie practică în Taur, iar marca lor de umor este adesea înrădăcinată în ceea ce ei consideră a fi practicile absurde ale lumii din jurul lor și ale oamenilor care o locuiesc.

Comici notabili din Taur îi includ pe George Carlin, Jerry Seinfeld, Tina Fey, Bob Saget, Stephen Colbert și Carol Burnett.

 

 

FECIOARĂ (23 august - 22 septembrie)

Care este semnul zodiacal care sărută cel mai bine, potrivit unui astrolog
Nu există un semn mai versat în arta percepției și a judecății decât Fecioara.

Acești oameni nu se pot abține să nu vadă ceea ce alții nu pot vedea, iar la cea mai înaltă expresie a lor sunt capabili să ia aceste observații și să le transforme în comedie tăioasă.

Guvernate de Mercur, Fecioarele înțeleg sincronizarea și, pentru că se autopedepsesc laborios, amuzamentul lor este puternic editat, nu spun prea multe, dar când o fac, este neașteptat și memorabil.

Printre comicii notabili din Fecioară se numără Dave Chapelle, Adam Sandler, Kat Williams, Amy Poehler, Chris Tucker, Melissa McCarthy și Nicole Byer.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 28 iun 2023, 14:59 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience