Culoarea care pune bărbații pe fugă. Motivul pentru care te face să pari mai puțin ATRĂGĂTOARE

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash/ sursa Parker Burchfield
Descriere foto: Foto Unsplash/ sursa Parker Burchfield

Evită să porți această culoare atunci când ieși la prima întâlnire. Te va face să pari mai puțin atrăgătoare. 

Această culoare te face mai puțin atrăgătoare pentru bărbați. Emoțiile primei întâlniri ne pot face să stăm în fața dulapului cu haine ore întregi. S-ar putea să vrei să încerci bluza ta preferată din dantelă și să o asortezi cu acea fustă uimitoare pe care tocmai ai luat-o la reducere. Sau poate că înclini spre rochia care pare să te umple de complimente de fiecare dată când ieși din casă în ea.

Depinde numai de tine ce te hotărăști să porți. Dar sfatul experților este să vă feriți de culoarea galbenă.


Galbenul este o culoare grozavă care ne amintește multora dintre noi de zilele mai calde, de întâlnirile la o cafea cu gheață și de plimbările în parc. Dar, potrivit Best Life, statisticile au arătat că bărbații nu s-au prea topit la această nuanță.

 

La ce oră din zi s-a născut bebelușul tău? Află ce înseamnă pentru viitorul său

 

Într-un sondaj realizat în 2013 pentru a afla care sunt cele mai bune culori pe care să le porți la o întâlnire, rezultatele au fost clare. Galbenul a fost clasat ca fiind cel mai puțin preferat de bărbați. Un procent uriaș de 39% dintre bărbații chestionați au spus că ar fi probabil "descurajați" dacă partenera lor ar purta culoarea galbenă.

 

Cât de des este bine să îți speli părul. Ce AVERTIZEAZĂ specialiștii


Înainte de a începe să-i judecăm pe bărbați pentru că nu iubesc o culoare atât de veselă, se pare că și femeile au fost descurajate de potențialii parteneri care purtau ținute galbene. Într-un studiu de la Evolutionary Psychology, realizat pentru a afla care sunt culorile care îi atrag cel mai mult pe bărbați și femei la sexul opus, galbenul a fost clasat pe penultimul loc, după alb, în nuanțele pe care femeile le consideră cel mai puțin atrăgătoare la bărbați.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel