Un actor de 97 de ani s-a izbit cu maşina de o poartă: Are doar "răni minore" și trebuie să repete examenul auto

Data publicării:
Hollywood: Actorul Dick Van Dyke, în vârstă de 97 de ani, s-a izbit cu maşina de o poartă în Malibu
Descriere foto: Hollywood: Actorul Dick Van Dyke, în vârstă de 97 de ani, s-a izbit cu maşina de o poartă în Malibu

Actorul Dick Van Dyke, o legendă a Hollywood-ului, ar fi pierdut controlul maşinii sale şi s-a izbit de o poartă miercuri dimineaţă


Hollywood: Actorul Dick Van Dyke, în vârstă de 97 de ani, s-a izbit cu maşina de o poartă în Malibu

Actorul Dick Van Dyke, o legendă a Hollywood-ului, ar fi pierdut controlul maşinii sale şi s-a izbit de o poartă miercuri dimineaţă, a anunţat în premieră TMZ, potrivit site-ului BBC.


Vedeta, în vârstă de 97 de ani, ar fi pierdut controlul volanului Lexus-ului său pe carosabilul umed din Malibu, California, după o ploaie recentă.

Deşi învineţit şi însângerat, starul din "Mary Poppins" pare să fi suferit doar "răni minore", a declarat poliţia.
 

Actorul a fost tratat la faţa locului de către medici şi apoi dus acasă de către un prieten.

Potrivit poliţiştilor, în acest accident nu este suspectat consumul de alcool sau droguri.

Cu toate acestea, poliţia a făcut demersuri la Department of Motor Vehicles pentru ca actorul să dea din nou examenul de conducere, având în vedere că mai are puţin şi ajunge centenar.

Youtube video image

Cariera lui Van Dyke la Hollywood se întinde pe parcursul a peste şapte decenii, în care actorul s-a împărţit între filme, televiziune şi teatru. Printre premiile primite de actor se numără un Glob de Aur, un premiu Tony şi un Grammy.
 

Deşi cariera sa a atins apogeul în anii 1960 - când a jucat în "Bye Bye Birdie", "Mary Poppins" şi "Chitty Chitty Bang Bang" - luna trecută Van Dyke a apărut din nou pe ecranele televizoarelor, fiind cel mai în vârstă concurent care a participat vreodată la concursul muzical de pe Fox, The Masked Singer.

Nu este prima dată însă când viaţa actorului este pe muchie de cuţit. În 2013, el a fost salvat dintr-o maşină în flăcări pe o autostradă din California fără a suferi răni grave.

În 2010, într-un interviu acordat lui Craig Ferguson, actorul, pe atunci în vârstă de 84 de ani, şi-a amintit de un incident în care a plutit în derivă în largul mării după ce a adormit pe placa sa de surf. El a povestit că un grup de marsuini prietenoşi l-a ajutat să-şi împingă placa mai aproape de ţărm, notează AgerpresGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel