A vrut să se sinucidă. Fiica Gloriei Estefan a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața ei

Data publicării:
Gloria Estefan și fiica sa. foto: Instagram/emily estefan
Descriere foto: Gloria Estefan și fiica sa. foto: Instagram/emily estefan

Cântăreaţa Emily Estefan, fiica celebrei Gloria Estefan, a dezvăluit că a intenţionat să se sinucidă. Motivul este chiar legat de mama sa. 

Emily, al doilea copil al artistei cubano-americane recompensate cu numeroase Grammy-uri, a povestit că "anxietatea sa ajunsese la cele mai înalte cote" când bunica ei a murit câteva luni mai târziu, în 2017.

"Era înspăimântător, ajunsese să fie foarte rău", a povestit tânăra de 25 de ani  într-un interviu video alături de mama sa.

"Eram deconectată de muzica mea, aşa că simţeam pur şi simplu că nu mai voiam să fiu aici", a mărturisit tânăra cu privire la gândurile sale suicidare.

În talk-show-ul "Red Table Talk: The Estefans", accesibil pe Facebook Watch luna aceasta, cele două femei au vorbit despre cât de greu i-a fost Gloriei să o poată susţine pe Emily să spună în public că este lesbiană din cauza temerilor că vestea ar putea-o ucide pe bunica acesteia, notează Agerpres. 

Primele sezoane ale popularului talk-show virtual le-au avut drept gazde pe Jada Pinkett Smith, pe fiica ei, Willow Smith, şi pe mama lui Pinkett Smith, Adrienne Banfield-Norris, discutând subiecte ca dependenţa de droguri şi auto-vătămarea.

Mărturisirile făcute de Emily vin în contextul în care patru din 10 tineri LGBT + din Statele Unite afirmă că s-au gândit serios la sinucidere în ultimele 12 luni, potrivit The Trevor Project, cea mai importantă organizaţie de prevenire a sinuciderilor şi de intervenţie în situaţii de criză pentru tinerii LGBT +Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel