A pozat nud, la 56 de ani. Un celebru model apare pe coperta revistei care a făcut-o celebră în urmă cu 40 de ani

Data publicării:
Paulina Porizkova, foto Instagram
Descriere foto: Paulina Porizkova, foto Instagram

Paulina Porizkova, un celebru model de origine cehă, a pozat nud pentru coperta revistei "Vogue" Cehia, la 40 de ani de la primul pictorial care a făcut-o celebră.

Modelul a renunțat la inhibiții și și-a lăsat fotografiat trupul în toată splendoarea. În vârstă de 56 de ani, Paulina Porizkova arată ca o adolescentă și spune că nu s-au schimbat prea multe în cei 40 de ani trecuți de la prima apariție pe coperta revistei "Vogue".

"Exact la 40 de ani de la prima mea apariţie pe coperta din Germania a publicaţiei, pe când aveam 16 ani, am realizat o şedinţă foto nouă. Mulţumesc echipei incredibile din spatele acestui proiect. A fost una dintre cele mai amuzante şedinţe foto pe care le-am realizat", a scris Paulina pe contul ei de socializare media.

De asemenea, modelul vrea să tragă un semnal de alarmă asupra modului în care sunt privite femeile. Ea spune că are parte de critici, chiar dacă arată în continuare impecabil.

 "La 20 de ani, eram admirată când apăream în lenjerie intimă şi primeam mulţi bani pentru asta, toată lumea mă iubea. La 50 de ani, cred că arăt în continuare destul de bine în lenjerie intimă, dar reacţiile nu mai sunt aceleaşi", a spus ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel