A murit soția lui Alexandru Arșinel. Marilena a plecat la 9 luni de la moartea regretatului actor

Data publicării:

Soția regretatului actor Alexandru Arșinel, Marilena, a încetat din viață vineri, 9 iunie 2023.


Vestea tristă a venit chiar de la fiul actorului, pe pagina acestuia de Facebook. Marilena Arșinel s-a stins din viață la 9 luni de la moartea lui Alexandru Arșinel.


„Scumpa mea MAMĂ, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a scris Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.


Iubirea vieții lui Alexandru Arșinel, destin crunt. Marilena a rămas paralizată pe viață, în urma unui accident

Alexandru Arșinel și soția sa au trăi o poveste de dragoste extrem de lungă, însă toată iubirea le-a fost umbrită de un eveniment tragic.


Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe 29 septembrie. Acesta nu a lăsat în spate doar un public îndurerat, ci și o familie întreagă. Regretatul artist a avut una dintre cele mai longevive căsnicii din lumea mondenă românească, căsătorindu-se cu cea care i-a rămas alături până în ultima clipă din viață, în 1967. Marilena a fost marea sa dragoste, care l-a „hipnotizat” pe artist din prima clipă, după cum chiar el declara, în urmă cu mai mult timp. Dragostea lor a durat timp de 56 de ani, iar rodul iubirii a fost reprezentat prin apariția celor doi fii ai lor.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: `Dar ce ai face dacă m-aş îneca?`. S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns! Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, a povestit actorul Alexandru Arșinel, în cartea sa biografică Alexandru Arşinel, potrivit VIVA.

 

„Nu am cedat ispitelor”

Faptul că toată viața a fost pe scenă, în lumina reflectoarelor, l-a făcut pe actor să fie „vânat” de foarte multe admiratoare. Totuși, Alexandru Arșinel povestea cum niciodată nu a căzut pradă ispitelor, pentru că își prețuia foarte mult soția. 

„Am avut nenumărate admiratoare, chiar dacă am fost mereu urâțel. Nu am fost niciodată un Alain Delon, însă am avut șarm, umor. Cred că asta le-a dat pe femei pe spate. Însă, eu nu am cedat ispitelor.

Mă mai uitam, că orice bărbat, însă niciodată nu întreceam această granița. Am fost și sunt un bărbat fidel (…) Îi datorez multe acestei femei. Ea a fost echilibrul meu, cea care mi-a dat putere în multe momente dificile.”, spunea actorul, potrivit cancan.

 

 

Marilena Arșinel, imobilizată la pat, în urma unui accident crunt

Toată fericirea le-a fost luată dintr-o dată celor doi soți, din cauza accidentului tragic pe care l-a trăit Marilena. În 2016, cei doi petreceau la ziua nepotului lor, alături de ceilalți membri ai familiei. Soția sa a fost cea care avea grijă ca cei mici să fie în siguranță și, la un moment dat, într-un moment de neatenție, tocul femeii s-a agățat în scări, aceasta s-a rostogolit și a căzut în cap. Chiar dacă medicii au încercat să facă tot posibilul ca aceasta să aibă din nou o viață normală, din acel moment, soția lui Alexandru Arșinel a rămas imobilizată la pat

„A făcut un hematom, a mers la doctor şi a zis că imediat trebuie operată, că moare altfel. După operaţie nu a mai putut să meargă. I-a lăsat vorbirea, i-a lăsat o mână. O femeie foarte frumoasă. Suferă dincolo de tot ce vă închipuiţi că suferă o paralizie. Un accident…suferă de o tristeţe cumplită. Privirea ei transmite o tristeţe cumplită. Mă feresc să mă uit la ea, mă impresionează groaznic.”, povestea Alexandru Arșinel în emisiunea Legendele a lui Dan Negru.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel