A murit rapperul Țeastă. Lumea muzicală este în șoc: Nu pot să cred ce ai putut să faci

Data actualizării: | Data publicării:
Andrei Ionescu aka Țeastă, foto Facebook
Descriere foto: Andrei Ionescu aka Țeastă, foto Facebook

Lumea muzicii este zguduită de vestea morții lui Țeastă, pe numele său real Andrei Ionescu.

Artistul a încetat din viață ieri, la vârsta de 35 de ani. Încă nu s-a aflat cauza morții acestuia, însă pe pagina sa de Facebook au început să curgă zeci de mesaje de la prietenii acestuia, în care își transmit durerea și șocul privind decesul acestuia. Câțiva priteni ai artistului spun că acesta ar fi trecut prin multe suferințe în ulrima vreme și dau de înțeles că nu a reușit să le depășească. 

 

„Din pacate, de azi iti voi asculta vocea doar prin piesele tale! Nu pot sa cred ce ai putut sa faci! De ce? De ce??? 
Cine o sa ma mai sune sa ma intrebe ,,Ce faci suri!?” 
Acum esti langa mama ta poate o sa fii mai fericit acolo sus! 
Vei ramane in sufletele noastre! Sa ai grija de tine fratele meu drag!”, a scris o apropiată a artistului pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu Țeastă. 


„Nu pot sa cred Andrei trebuia sa treci pe lamine sa vb si aflu ca te-ai dus printre îngeri..... Dumnezeu sa te ierte....Drum lin la ceruri..”, a scris o apropiată a artistului într-un comentariu pe facebook. 


„Oh Doamne. Știm cu toții că Țeastă a trecut prin multe suferințe…. Îmi pare sincer rău ca nu a reușit să le depășească, dar poate că e liniștit acolo, lângă mama lui. Condoleanțe familiei și multă putere să treceți peste pierderea asta cumplită”, a scris o internaută pe contul personal al regretatului cântăreț.

Va fi înmormântat fără slujbă religioasă

„Buna ! Pentru cine doreste sa stie! Maine va avea inmormantarea la ora 10 in cimitirul din plopeni! Din pacate nu va avea slujba:( ! Si multumim tuturor pentru mesaje! De acum Andrei sau Teasta cum il stiau multi ne va vedea de sus”, a anunțat o apropiată a lui Țeastă pe Facebook

 

A avut o colaborare de succes cu ADDA

 

Numele lui Țeastă a fost în topurile muzicale multă vreme. În 2008, artistul a colaborat cu ADDA la piesa „Minți murdare făcute praf”. 

Adda este acum șocată de vestea că Țeastă a murit. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel