A murit actriţa Angela Lansbury. Vedeta serialului „Verdict: crimă” ar fi împlinit 97 de ani peste câteva zile

Data publicării:
Angela Lansbury, captură video YouTube
Descriere foto: Angela Lansbury, captură video YouTube

Actriţa Angela Lansbury, vedeta serialului "Murder, She Wrote", a murit la 96 de ani

Actriţa americano-britanică Angela Lansbury, cunoscută pentru rolul său de bunică-detectiv din serialul Murder, She Wrote (Verdict crimă), a murit la vârsta de 96 de ani, a informat familia ei marţi presa americană, scrie AFP.

Angela Lansbury a murit "în somn, acasă, la Los Angeles (...), cu doar cinci zile înainte de a împlini 97 de ani", au explicat rudele sale.


Serialul Murder, She Wrote, în care a interpretat rolul unei îndrăzneţe autoare de romane poliţiste capabilă să devină detectiv-amator în timpul liber, i-a adus patru dintre cele şase Globuri de Aur.

Actriţa, care a apărut în numeroase musicaluri şi în peste 60 de filme cu începere din anii 1940, a primit şi un Oscar onorific pentru întreaga sa carieră în 2014.

Pe lângă cei trei copii ai săi, Anthony, Deirdre şi David, au rămas în urma ei și trei nepoţi, Peter, Katherine şi Ian, plus cinci strănepoţi şi fratele ei, producătorul Edgar Lansbury, potrivit comunicatului. Soţul ei, actorul britanic Peter Shaw, a murit în 2003, notează Agerpres.

"O ceremonie privată pentru familie va avea loc la o dată care nu a fost încă stabilită", a adăugat familia sa în comunicat. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel