A luat premiul de MISS la...gimnastică ritmică. Sportiva care a refuzat toate ofertele de a face modelling: “Mă antrenez cam câte 5-6 ore pe zi, în fiecare zi” 

Data publicării:

Annaliese Drăgan una dintre surorile care au lăsat tot în California pentru a face performanță în România în gimnastica ritmică, a câștigat la Campionatul European de la Baku premiul de frumusețe.   

Surorile Drăgan nu sunt doar două sportive talentate, ci și foarte frumoase! În urmă cu 5 ani fetele au plecat din Los Angeles alături de tatăl lor pentru a face performanță în România, la gimnastică ritmică.  

Pe unde merg, frumusețea lor nu trece neobservată! Asta s-a întâmplat și la Europeanul de la Baku, unde Annaliese, sora cea mare(17 ani), o ocupat locul 13 la individual și  a primit premiul pentru cea mai frumoasă sportivă a competiției.   

„M-am bucurat foarte mult pentru premiu, m-am simțit și foarte bine că m urcat pe podium și toată sala a aplaudat” -Annaliese Drăgan, componentă a lotului național de senioare de gimnastică ritmică a României.   

A refuzat ofertele de modelling   

De-a lungul timpului, Annaliese a avut oferte de a poza în reviste și de a prezenta moda, dar le-a refuzat.  

„Mi s-a mai propus cu modellingul, dar eu am ales gimnastica pentru că mi-a plăcut sportul” -Annaliese Drăgan, componentă a lotului național de senioare de gimnastică ritmică a României.   

Faptul că a venit din America împreună cu sora sa, Christina, a ajutat-o mult pe Annaliese. Cele două se înțeleg perfect și se antrenează împreună.   

„Ne înțelegem foarte bine, e cea mai bună prietenă a mea” -Annaliese Drăgan, componentă a lotului național de senioare de gimnastică ritmică a României.  

Pentru a-și atinge visurile, frumoasa sportivă muncește enorm!   

“Mă antrenez cam câte 5-6 ore pe zi, în fiecare zi” -Annaliese Drăgan, componentă a lotului național de senioare de gimnastică ritmică a României.   

Cupa Mondială de senioare e tot la Cluj-Napoca  

 

La o săptămână după Mondialul de Junioare, între 14-16 iulie, tot la Cluj Napoca, la sala BTArena, va avea loc Cupa Mondială de senioare, acolo unde Annaliese Drăgan va fi prezentă. La competiția din Ardeal, România participă cu Annaliese și Christina Drăgan la individual, și cu ansamblul de senioare care se pregătește la Centrul Olimpic de la Arad. Din ansamblul de senioare fac parte: Claudia Mitran, Alenia Biringer, Antonia Stănescu, Anisia Drăgan, Carina Buniov și Dalia Marin. Fetele sunt pregătite de Daliela Chiriac și Tatiana Novikova. Surorile Drăgan sunt antrenate de Maria Gârbă, antrenor emerit. La Cupa Mondială de la Cluj participă 32 de țări, iar spectatorii le pot vedea pe covor pe campioana mondială, Sofia Rafaelli și pe vicecampioana mondială, Daria Varfolomeev. Pe 14 și 15 iulie vor avea loc calificările, iar pe 16, finalele.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Sport


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel