„A încercat să mă omoare, mi-a pus cuțitul la gât”. Cine a vrut să-i facă rău Monicăi Tatoiu și a amenințat-o cu moartea

Data actualizării: | Data publicării:
Monica Tatoiu/ captură video Youtube, Povești de Film, cu Mara Bănică
Descriere foto: Monica Tatoiu/ captură video Youtube, Povești de Film, cu Mara Bănică

Monica Tatoiu a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la poveștile de dragoste din trecut și cea din prezent.

Aflată la cea de-a treia căsnicie, Monica Tatoiu nu s-a ascuns niciodată de la a vorbi despre experiențele eșuate din trecut sau despre poveștile de dragoste nebunești pe care le-a avut în tinerețe. Până să-și cunoască actualul partener de viață, aceasta povestește că a trecut prin fel de fel de întâmplări, care au determinat-o să pună punct și care au făcut-o să-și dea seama ce-și dorește mai exact de la un viitor soț. Chiar dacă recunoaște faptul că nici Victor Tatoiu nu este de acord cu toate deciziile și afirmațiile pe care femeia de afaceri le face adesea, aceasta spune că nu a ținut cont niciodată de părerile altora, indiferent despre ce persoană e vorba.

„Eu m-am căsătorit cu Victor în 1987, l-am luat eu de bărbat, l-am obligat. Un iubit din liceu a încercat să mă omoare, mi-a pus cuțitul la gât, eu sunt pasională. Îți dai seama că stau cu el de 41 de ani, pentru bărbatul român femeia face parte din seria: are cheia de la mașină, le pune pe masă, are ceasul să se vadă și nevasta. Nevasta face parte din accesorii. Mereu mă întreabă „Unde te duci, iar te duci la televizor să bați câmpii pe acolo?” Este gelos și pe televiziuni, eu sunt proprietatea lui și am voie cât e zgarda, dar cu mine nu-i merge. Nici acum nu înțelege.”, a declarat Monica Tatoiu, în cadrul podcastului realizat de România TV. 

Citește și: Monica Tatoiu, amenințată de soțul ei că bagă divorț! Candidează la Primărie

„Eu toată viața mea am făcut ce am vrut”

Așadar, chiar dacă soțul a încercat de-a lungul timpului să-i impună anumite limite și să o facă să-i schimbe deciziile. Monica Tatoiu spune că a fost o fire independentă încă de mică, când era sigură de faptul că într-o zi va ajunge la conducere, indiferent de domeniul despre care era vorba.

„Eu toată viața mea am făcut ce am vrut și l-am convins pe el să fac ce vreau eu. Când m-a dus tata în prima zi de școală m-a întrebat ce vreau să mă fac. I-am zis că directoare, aveam 6 ani. Toată viața mi-a plăcut să conduc. Eu prima dată am vrut să fac haine.

Eu am fost nebună, mama mă bătea că nu mă spălam, aveam unghiile murdare, pe atunci învățătoarea ne controla. Eu toată viața mea am fost cu picioarele goale, am fost nebună mereu, mi-am trăit viața cu o pasiune extraordinară și aș face la fel, nu-mi pare rău de nimic.”, a continuat ea. 

Citește și: Totul despre boala Monicăi Tatoiu. Foarte multe femei suferă de această maladie, dar puține știu. Vezi simptomele

Nu are încredere în oameni

Chiar dacă s-a bucurat încă din copilărie de un nume răsunător, datorită tatălui care era un renumit medic, și ar fi putut fi înconjurată de prieteni constant, Monica Tatoiu spune că nu a avut un grup foarte mare de oameni alături de care să-și petreacă timpul liber. Femeia nu a avut niciodată o încredere prea mare în persoanele din jurul său și i-a plăcut să-și trăiască viața mai „singuratică.”

„Eu sunt singuratică, mereu am fost între două luni. Nu am avut încredere în nimeni, am fost singură. Eu am căzut dintr-o extremă în alta. În București a fost nasol, pentru că acolo eram fata doctorului, când mă duceam undeva, mi se deschideau toate ușile, dar în București nu mai era ca acolo. Am luat-o de la zero, mi-am făcut numele pe spinarea mea.”, a continuat ea.

VEZI și: Rețeta care a ajutat-o pe Monica Tatoiu să scape de cancer: „Se ia de trei ori pe zi, înainte de fiecare masă.” A uimit toți medicii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel