„A început teroarea”. Elena Chiriac, pusă la zid de adversari

Data publicării:
Ferma, ProTV
Descriere foto: Ferma, ProTV

În fermă au rămas tot mai puțini concurenți, însă nervii și presiunea sunt din ce în ce mai mari. 

”Ceea ce părea o tabără s-a transformat într-un joc de strategie”, acestea sunt cuvintele folosite de Mihaela Rădulescu pentru a descrie starea actuală a competiției de la ProTv. După o săptămână nebună în care doi concurenți au plecat acasă, fermierii vor atinge un nivel al oboselii în care frustrările vor ieși la iveală mai repede ca oricând. 

 ”Anna Lesko a răbufnit... și pe bună dreptate”, va spune  Gabriel Toader. Înainte de a preda mandatul de fermier șef, aceasta va face o ultimă verificare a curățeniei fermei și va considera că Elena nu și-a făcut deloc treaba în ultimele zile. Scandalul care va începe între concurenți și replicile acide pe care Elena le va auzi din toate părțile o vor face să ajungă la o concluzie extrem de dură: ”Efectiv m-au terorizat. Mi s-a confirmat faptul că a început teroarea”.

Concurentele care vor lupta pentru poziția de fermier șef se cunosc deja: Viviana a fost nominalizată de Piștereanu și Andreea de către Ababei. În această seară, Vivi și Andreea vor avea parte de un duel de forță pentru cea mai importantă poziție din casă! Cele două se vor arăta extrem de motivate, însă doar una va câștiga și va începe să implementeze strategia echipei din care face parte. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel