A fost lansat un nou trailer pentru ''The Batman'', cu Robert Pattinson şi Zoe Kravitz în rolurile principale

Data publicării:
Batman, captură video YouTube
Descriere foto: Batman, captură video YouTube

A fost lansat un nou trailer pentru ''The Batman'', în care Robert Pattinson, în rolul justiţiarului Bruce Wayne, şi Zoe Kravitz, care o interpretează pe Selina Kyle (Catwoman), împletesc scenele de luptă cu cele de flirt.

În noul film, criminalul în serie "The Riddler (Paul Dano)" provoacă haos şi se joacă cu poliţiştii din Gotham, corupţia este omniprezentă, iar presa vrea să ştie de ce Bruce Wayne nu face mai mult pentru cetăţenii oraşului.

"Ai multe pisici", îi spune la un moment dat Batman lui Catwoman. "Am o sensibilitate pentru pisicile fără stăpân", îi răspunde ea.

Într-o altă secvenţă, Batman o imobilizează pe Catwoman după o luptă, iar ea îi spune: "Liliacul (The Bat) şi pisica (The Cat), sună drăguţ", îi spune Catwoman. Însă atunci când Alfred (Andi Serkis) îl întreabă pe Bruce dacă ea este o nouă prietenă pe care şi-a făcut-o, el răspunde: "Nu sunt foarte sigur".

Totuşi, în mai multe rânduri în trailer Batman şi Catwoman par foarte aproape să se sărute.

"Selina, nu-ţi bate joc de viaţa ta", îi spune el la un moment dat.

"Nu-ţi face griji, dragule. Am nouă vieţi", îi răspunde ea înainte de a sări de pe o clădire.

"The Batman" va avea premiera pe 4 martie 2022, după ce, iniţial, lansarea fusese programată pentru 25 iunie 2021. În regia lui Matt Reeves, care semnează şi scenariul peliculei, filmul îi prezintă, alături de Robert Pattinson, Zoe Kravitz şi Paul Dano, pe Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis şi Colin Farrell, notează Agerpres.

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel