5 trucuri de pe TikTok de care nu știai că ai nevoie. Ai folosit greșit cuptorul cu microunde până acum

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Stepan Kulyk
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Stepan Kulyk

S-ar putea să fi folosit greșit cuptorul cu microunde toată viața noastră, dacă ne luăm după un videoclip viral de pe TikTok, care arată modul "corect" de a încălzi mâncarea în cuptorul cu microunde.

Isabella Avida, utilizator TIkTok, a dezvăluit că cel mai eficient mod de a folosi cuptorul cu microunde este să poziționați mâncarea pe marginea plăcii de sticlă pentru microunde, mai degrabă decât în centru. Acest lucru va asigura că mâncarea este gătită uniform pe măsură ce se rotește în interiorul cuptorului cu microunde. 

@onlyjayus

Microwave Hacks ????????‍???? #fyp #microwavehacks #microwave #cookinghacks #cooking #chef #lifehacks #lifeadvice #onlyjayus

♬ STAY - The Kid LAROI & Justin Bieber

 

Iată alte patru trucuri  pe care le-am descoperit pe TikTok și care vă vor face viața un pic mai ușoară

 

Laptop lent? Iată cum îl puteți repara.

Un laptop lent este blestemul existenței oricui, mai ales că majoritatea dintre noi lucrăm de acasă. Dacă nu lucrăm de acasă, atunci ne bucurăm de emisiunile noastre preferate, urmărim filme sau alte activități online. Acest videoclip TikTok vă arată cum să  faceți laptopul să meargă mai repede.

@keyboardshortcuts

Love this one ???? Link in bio for more ???????? #laptophacks #learnontiktok #tutorials #lifehacks #mac #macbook

♬ Background Music - Avatar

 

 

Chiuvetă înfundată? Iată soluția?

Un laptop lent este enervant, dar la fel este și o scurgere lentă a chiuvetei. Utilizatorul TikTok @carolina.mccauley ne arată cum să reparăm asta cu câteva ingrediente de bucătărie și câțiva pași simpli. 

@carolina.mccauley

Try this hack to fix a slow drain #homehacks #cleaninghacks #homehackswithcarolina

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

 

Curățarea recipientelor din plastic


Mâinile sus dacă urăști să speli recipientele de plastic. Din fericire, utilizatorul TikTok @tanyahomeinspo vine în ajutorul nostru cu acest videoclip super util.

@tanyahomeinspo

Amazing Hack #cleantok #wow #unbelievable #cleaninghacks #homehacks #tanyahomeinspo #satisfyingcleans #learnontiktok #cleaningtips #cleaningtiktok

♬ Kolom - BukBak

 

Cum să îndepărtezi autocolantele de pe produse

Deși nu este chiar o schimbare de viață, este util să știi cum să îndepărtezi acele autocolante enervante de pe produse după ce le-ai cumpărat. Utilizatorul TikTok @lexie_byers ne arată o modalitate rapidă și simplă de a le îndepărta.

 

@lexie_byers

HOW DID I NOT KNOW ABOUT THIS?! Did anyone else know?? #lifehack #lifehacks #mindblown #lifehackvideo #tiktoklifehack #lifetips #tiktoklifehacks

♬ original sound - lexie byers



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel