5 semne zodiacale cărora le este greu să treacă peste o DESPĂRȚIRE. Suferă enorm

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor M. o
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor M. o

Unii oameni pur și simplu nu-și pot uita fostul iubit. Le este greu să se gândească la alte persoane și la alte lucruri atunci când amintirile relației trecute îi bântuie tot timpul. Să te îndrăgostești și să mergi mai departe de acea persoană după o despărțire urâtă poate fi destul de traumatizant, mai ales când persoana investește mult în relație. Pentru a te ajuta să identifici, dacă ești una dintre aceste persoane, lista de mai jos cu semnele zodiacale cărora le este greu să meargă mai departe după o despărțire, te va ajuta cu siguranță.

 

Scorpion

Ei sunt foarte pasionați de relații. Așadar, atunci când se angajează față de cineva, se așteaptă să fie alături de partenerul lor pentru o viață întreagă. Iar când acest lucru nu se dovedește a fi bine, se întristează și cad într-un șanț adânc de tristețe și dezamăgire. Îi poți găsi plângând singuri în camera lor, de cele mai multe ori.

Leu

Oricât de încrezători ar părea, Leii devin triști și neglijenți atunci când trec printr-o despărțire. Le este foarte greu să îl uite pe cel cu care au fost într-o relație. Ei continuă să plângă și să se plângă de fostul lor soț și ce diferență ar fi putut face pentru a preveni despărțirea.

Taur

Ei pot fi foarte încăpățânați când vine vorba de acest aspect. Odată ce s-au hotărât asupra cuiva, le este foarte greu să se răzgândească. Nu pot înceta să se gândească la fostul lor iubit, chiar și după despărțire. Vor continua să se învinovățească pentru asta.

Berbec

Tot ceea ce vor să facă este să păstreze amintiri frumoase în inimile lor. Și acesta este singurul motiv pentru care nu pot renunța la fostul lor iubit. Dorința lor de a se agăța de trecut le amintește de toate momentele frumoase pe care le-au petrecut împreună cu fostul. Gândindu-se la astfel de lucruri le amintește de ceea ce pierd.

Cele mai TOXICE semne zodiacale: Gelozie, egoism, certuri și drame

1. Gemeni: (21 mai - 20 iunie)

Motivul pentru care această zodie poate fi toxică este pentru că nu au nicio idee despre ceea ce au nevoie. Pot fi extrem de neclari, manipulatori și  independenți. De asemenea, știu cum să provoace o ceartă. Nu înțelegi niciodată cu adevărat ce gândesc.

2. Scorpion: (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii pot fi răzbunători și invidioși în relațiile lor. Acest semn are probleme uriașe de încredere, ceea ce poate face ca lucrurile să fie cu adevărat toxice într-o relație. Scorpionii știu, de asemenea, cum să facă jocuri ale minții și le place asta.

3. Fecioară: (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele pot fi obsedate de control, caută greșeli și sunt prea critice. Vor reuși să obțină cu succes ceea ce vor, iar reacțiile și deciziile lor te vor uza de încredere. Au standarde extrem de înalte și nu vor renunța niciodată la nimic, așa că fii pregătit pentru resentimente constante.


4. Taur: (20 aprilie - 20 mai)

Acest semn este văzut ca fiind unul dintre cele mai stabile semne, dar poate fi și toxic. Taurilor nu prea le plac certurile, așa că vor încerca să le evite, dar nu depăși limita cu ei pentru că vei vedea cum iese taurul la iveală.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel