5 pași pentru îndeplinirea dorințelor în 2022. Florentina Gionea: Cum construiești un VISION BOARD și cum îți poate schimba viața

Data publicării:
Florentina Gionea, captură Video PRO TV
Descriere foto: Florentina Gionea, captură Video PRO TV

Florentina Gionea, Life Coach Spiritual, a dezvăluit care sunt cei 5 pași care te pot ajuta să îți îndeplinești orice dorință

Florentina Gionea, Life Coach Spiritual, a  fost invitată în emisiunea "Vorbește lumea", de la PRO TV, unde a eplicat care sunt  etapele prin care se poate ajunge de la dorință la manifestare

 

 „Este foarte important să spui ceea ce îți dorești. Să exprimi. Și cel mai important, să simți ceea ce îți dorești. Pentru că în momentul în care aduci în corpul fizic emoția îndeplinirii a ceea ce tu îți dorești, se întâmplă mult mai repede”, a explicat Florentina Gionea la PRO TV. 


Întrebată de către Adela Popescu dacă este important ce fel de dorință îți pui și dacă îi poți cere Universului 1 milion de euro și să îi primești ușor, Florentina Gionea a răspus:

„Contează ce fel de dorință îți pui, contează care este momentul vieții în care te afli și contează care este ordinea prioritară pentru tine. Pentru că sufletul nostru, la nivel subtil, știe care este ordinea corectă pentru noi. Iar noi trebuie să ne conectăm la sufletul nostru și să îl întrebăm: Ce ne trebuie acum? Un milion de Euro sau un copil? Dacă dorința de a avea un copil este mai puternică decît aceea de a avea un milion de euro, atunci, acea dorință se îndeplinește prima oară”, a explicat Florentina Gionea în emisiunea prezentată de Adela Popescu. 


5 pași pentru îndeplinirea dorințelor 

 

Visual board reprezintă o imagine vizuală a felului în care vrei să arate viața ta. Acesta se poate realiza pentru o singură dorință sau ca o imagine de ansamblu asupra întregii vieți. 

De exemplu, cineva își dorește o mașină. Iată ce trebuie să facă:

 

1.Intenția

 

"Daca intenția e să ai o mașină, trebuie sa scrii cum vrei sa fie acea mașină: piele, trapă, câți cai putere să aibă, ce culoare, ce marcă. Pentru ca atunci cand scrii, translatezi energia din corpul tău energetic în planul fizic. Trebuie să scriem cât mai detaliat, fără să ținem cont de costuri, dacă ne permitem sau nu acel obiect”


2. Ariile vieții

 

 "Trebuie sa setezi ariile pe care vrei sa lucrezi: partener, casă, sănătate, bunuri materiale, carieră, dezvoltare emoționala și spirituală, contribuție. Dacă, de exemplu, cineva și dorește un copil, atunci trebuie să scrie: Vreau un copil, să fie sănătos, să îl iubim, să ne înțelegem bine, să aibă un viitor frumos și tot ce ne mai dorim noi. ”

 
3. Crearea colajului

 

„Colajul înseamnă că eu încep să creez vizual, ca mintea mea să vadă clar, ce vreau să atrag. Dacă ai reviste, decupezi din reviste, sau poți folosi o aplicație de colaje, în care să îți adaugi online imaginile în vision board pe care apoi să îl printezi, ca el să fie în planul fizic și îl pui într-o zonă a casei unde să îl vezi tot timpul.  De exemplu, dacă vrei o mașină, trebuie să pui acea fotografie cu mașina respectivă. Poate chiar să intri pe un video unde să faci o simulare viruală a acelei mașini, ca tu să atragi în corpul fizic acea emoție. 

 

4.  3-5 acțiuni pe care sa le facem

 

„Te duci și faci un test drive cu mașina pe care ți-o dorești sau îi ceri unui prieten să îți împrumute mașina, pentru a o încerca”


5.Răbdare și credință

 

„Aici este cel mai greu, pentru că noi ne-am obișnuit să ni se dea imediat recompensa. Eu, de exemplu, am vision board-uri care datează de 3 ani și nu s-au întâmplat în totalitate, s-au întâmplat parțial, dar mereu îmi păstrez răbdarea și credința, pentru că știu că la un anumit punct se vor realiza.”

„Trebuie să te gândești bine ce își dorești și să îți permiți ție să primești ceva mai bun. Eu mereu spun: Dă-mi echivalentul a ceea ce am cerut sau ceva mai bun”. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience