5 metode pentru a-ti gasi motivația de a merge la sală

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Ți-ai planificat să mergi la sală de mâine și acel mâine nu mai vine niciodată? Dacă da, nu sunteți singurul. Dacă crezi că dimineața este momentul să dormi și să te relaxezi, este timpul să te pui pe treabă. Dar cum poți face asta?
Iată cinci pași simpli care te vor ajuta să te trezești la timp și să-ți urmezi rutina de fitness de dimineață.

1. Dormiți la timp

Dacă nu poți dormi fără să te uiți pe rețelele de socializare, trebuie să îți schimbi acest obicei, pentru că rețelele de socializare nu te vor ajuta să slăbești, dar mersul la sală te va ajuta. Pentru a merge la sală dimineața, trebuie să adormi la timp. Atunci când îți completezi cele opt ore de somn, nu te trezești obosit, leneș sau agitat a doua zi. Așadar, fă-ți o rutină din a dormi la timp în fiecare zi, astfel încât să te poți trezi devreme în dimineața următoare.

2. Găsește-ți un prieten de sală

Este ușor să te ții de o rutină de fitness pe care îți place să o faci. Iar una dintre cele mai ușoare modalități de a merge la sală în mod regulat este să vă găsiți o companie. Găsirea unui partener de sală poate fi salvarea supremă. Convinge-ți prietenii să se înscrie la sală cu tine sau împrietenește-te cu cineva care se antrenează deja în sala ta de sport.

3. Găsiți o sală de sport în apropiere

Atât de multe dintre planurile noastre de a merge undeva eșuează pentru că locul este prea departe. Același lucru se întâmplă și în cazul sălii de sport. Dacă sala de sport se află în apropiere, nu va fi atât de îngrozitor să o gestionezi împreună cu munca ta obișnuită. De asemenea, veți economisi ceva timp dacă sala de sport este în apropiere, potrivit timesofindia.com

4. Fii încăpățânat

Lenea va pune stăpânire pe tine în zilele în care ești obosit, dar dacă te gândești cât de important este pentru tine să slăbești te poate ajuta să învingi această lene.

5. Trebuie să ai răbdare

Nu te-ai îngrășat peste noapte, așa că nu o vei pierde peste noapte. S-ar putea să înnebunești când nu vezi rezultate chiar și după ce mergi la sală în fiecare zi. Nu vă faceți griji, toate lucrurile bune din viață necesită timp. Trebuie să așteptați cel puțin două-trei luni pentru a vedea rezultate vizibile de pierdere în greutate și săriți la orice concluzie înainte de asta nu va face decât să vă demoralizeze.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel