5 dintre cele mai bune jocuri de masă

Jocurile de masă continuă să strălucească ca o formă autentică de recreere și interacțiune socială. De la întâlniri în familie la serile cu prietenii și evenimente speciale, jocurile de masă aduc o doză de distracție tradițională în viața noastră modernă. Iată care sunt 5 dintre cele mai bune jocuri de masa!


Ruleta americană


Această variantă a ruletei este recunoscută pe întreg mapamondul, dar atinge apogeul popularității în Statele Unite. Ce anume a contribuit la această notorietate? În principal, în cazinourile din SUA, Ruleta Americană este adesea singura disponibilă.


Totuși, este important să clarificăm că această versiune nu se găsește doar în America; există și în Europa la Magic Jackpot Casino. Cu toate acestea, cazinourile online europene preferă în mod obișnuit variantele de ruletă europeană și franceză.


Ce face aceste variante mai atrăgătoare? Răspunsul este simplu - oferă șanse mai favorabile pentru jucători. Versiunea americană a ruletei vine cu două zerouri (0 și 00), ceea ce dă casei un avantaj ușor mai mare față de jucători. În schimb, varianta europeană a ruletei dispune doar de un singur zero, iar cea franceză adaugă două reguli suplimentare la mix (la partage și en prison), ceea ce reduce avantajul casei.


Blackjack


Acest joc îți poate oferii zeci de ore de distracție alături de prieteni, oferind o experiență extrem de fluentă. Un aspect impresionant este faptul că acest joc funcționează la fel de bine atât pe dispozitivele desktop, cât și pe cele mobile însă, pentru o experiență cât mai plăcută, încearcă varianta fizică, cu cărți adevărate și cu un dealer experimentat.


Chiar dacă varianta clasică a jocului blackjack este destul de cunoscută și nu necesită explicații suplimentare, pentru cei care sunt la început de drum, să recapitulăm elementele de bază - la începutul rundei, trebuie să alegi suma pe care dorești să o pariezi (între 1 și 500) și să plasezi un pariu. Cărțile tale și una dintre cărțile dealerului vor fi vizibile.


Scopul tău este să învingi dealer-ul, obținând o valoare de 21 sau cât mai aproape de aceasta, fără a depăși acest prag. Acest lucru poate fi realizat prin tragerea unei noi cărți sau prin menținerea valorii actuale a mâinii. Apoi, dealer-ul își va lua rândul. Ai opțiunea de a-ți dubla miza sau de a împărți mâna în două, în cazul în care primești două cărți identice.


Card Clash


Aici, obiectivul este simplu și clar - atât tu, cât și dealer-ul veți trage câte o carte. Câștigătorul este cel care extrage cartea cu valoarea mai mare. În situația în care cărțile au aceeași valoare, ai două opțiuni: să renunți sau să intri în duel. Dacă optezi pentru a doua opțiune, miza ta va fi dublată, și vei primi o carte suplimentară, la fel ca și dealer-ul (dar după ce ai primit trei cărți cu fața în jos).


Câștigătorul, bineînțeles, va fi jucătorul care are cea mai mare carte din a doua tragere. În cazul în care ambele cărți din a doua tragere sunt din nou egale, procesul se repetă până când decizi să te retragi sau până când unul dintre voi câștigă runda următoare.


Ride’Em Poker


Cunoscută și sub numele de "Let It Ride", această variantă de poker este bazată pe trei cărți distribuite jucătorilor și pe două cărți comunitare. Scopul este simplu - să obții cea mai puternică combinație de cărți posibilă la finalul rundei.


În esență, "Ride'Em Poker" îți oferă trei cărți și îți permite să renunți la o treime din miza ta după ce vezi cărțile tale și/sau după ce sunt afișate cele două cărți comunitare.


Plățile se bazează pe combinația de cărți pe care o ai la sfârșitul rundei. Ca și în majoritatea jocurilor de poker, plățile cele mai mari sunt pentru Royal Flush, dar poți obține și câștiguri semnificative pentru mâini mai ușoare, precum Full House și Flush.


Rolling Stack Blackjack


Acest joc se desfășoară într-un mod familiar cu ceea ce te aștepți de la versiunea convențională de blackjack. Cu toate acestea, există un pariu adițional pe care îl poți plasa, necesitând să obții o anumită combinație de două cărți. Aceste combinații includ:
    • pereche
    • chintă de culoare
    • secvență de ași/regi
Ai opțiunea să revendici imediat câștigurile sau poți adăuga aceste câștiguri la miza ta curentă și să speri că vei strânge mai mulți bani la finalul rundei actuale. 


Concluzie


Indiferent de preferințele fiecărui jucător, aceste jocuri de masă demonstrează că lumea jocurilor de noroc este în continuă evoluție, oferind mereu ceva nou și provocator. Dacă dorești să îți testezi strategia, să te bazezi pe noroc sau să te bucuri pur și simplu de o seară distractivă cu prietenii, aceste variante sunt cu siguranță demne de a fi încercate. Așadar, pregătește-ți cărțile, plasează-ți pariurile și începe sa joci!
 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Dată: 28 aug 2023, 10:16 | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience