4 SUCURI naturale care-ți CURĂȚĂ RINICHII. Se fac rapid și ușor

Data publicării:
4 SUCURI naturale care-ți CURĂȚĂ RINICHI.. Foto Unsplash.com/ autor Alex Loup
Descriere foto: 4 SUCURI naturale care-ți CURĂȚĂ RINICHI.. Foto Unsplash.com/ autor Alex Loup

Rinichii - două organe în formă de fasole dar de mărimea unui pumn - lucrează 24/7 pentru a procesa aproximativ 200 litri de sânge doar pentru a elimina circa 2 litri de deșeuri și apă pe zi. Dacă aceste substanțe nocive rămân în organism pot cauza o grămadă de probleme medicale. Iată ce sucuri să bei ca să eviți această problemă: 

În lumea modernă în care trăim, este ușor să cazi pradă unui stil de viață nesănătos. Consumăm multă cofeină, mâncare fast food și alcool, ca să numim doar trei dintre lucrurile care introduc toxine în corpul nostru, iar rinichii le cad ușor victime.

La fel ca orice mașină, atunci când rinichii sunt suprasolicitați, încetinesc și, în cele din urmă, nu mai funcționează corect. Iar când toxinele rămân în organism, apar multe boli, de la infecții, tumori, chisturi și pietre la rinichi.

Pentru a preveni afectarea renală, oferiți rinichilor un ajutor introducând în dietă alimente care le fac bine. Spre exemplu, trebuie să consumăm circa 8-10 pahare de apă pe zi ajută rinichii să filtreze toxinele, dar și unele sucuri care le oferă vitamine și minerale ca să fie în formă. 


Vezi pe DC Medical care sunt cele 4 rețete de sucuri bune pentru rinichi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel