4 remedii naturale pentru buzele crăpate și uscate

Data actualizării: | Data publicării:
Unsplash.com/ autor Roxana Maria
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Roxana Maria

Te-ai săturat de buzele crăpate și uscate? Iată 4 remedii naturale, „de casă” cum se spune, care te ajută să scapi de problemă:

Este destul de obișnuit ca buzele să devină uscate și crăpate, deoarece pielea buzelor tinde să fie extrem de subțire și sensibilă. Buzele crăpate pot să apară la orice vârstă dată și în orice anotimp. Și nu e o soluție să mușcați acele bucăți fine de piele care se desprind, pentru că doar agravați problema. 

Nu numai că arată neatractive, dar pot fi și un semn de deshidratare sau de deficit de vitamine. Așadar, avem câteva remedii ușoare, „de casă”, pentru a scăpa de buzele crăpate și uscate, și a le avea moi și fine din nou: 

Castravete


Castravetele este o sursă bogată de vitamina C și este foarte bogat în apă, prin urmare, este un ingredient excelent atunci când vine vorba de hidratarea buzelor uscate și crăpate, și menținerea lor hidratată. Pur și simplu curățați un castravete și tăiați-l în felii subțiri. Frecați aceste felii pe buze timp de câteva minute. Castravetele e bun și pentru măști de față, el hidratând pielea. 

Miere


Mierea poate fi destul de eficientă în a preveni buzele să devină uscate și crăpate. Este extrem de delicată cu pielea și are proprietăți antibacteriene. Pur și simplu aplicați niște miere direct pe buze și apoi spălați-o după câteva minute cu apă rece.

Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel