3 rețete de Tacos pentru micul dejun. Ziua ta va începe plină de energie

Data publicării:
Tacos, foto Unsplash/ autor: Chad Montano
Descriere foto: Tacos, foto Unsplash/ autor: Chad Montano

Aceste idei pentru micul dejun sunt ușor de făcut și pot fi luate la pachet. 

Dacă nu știi ce să mănânci la micul dejun, aceste rețete te vor cuceri pe loc. Sunt foarte ușor de preparat și le poți lua la pachet. 


1. Tacos cu guacamole și ouă moi 


Sosul de guacamole are în componență pastă de avocado și apă la care se adaugă mirodenii. Această rețetă are nevoie de doar patru minute pentru a fi gata și este bogată în fibre și proteine. 


Începând ziua cu o porție de grăsimi sănătoase, nesaturate, vă va ajuta să învingeți balonarea și să mențineți inflamația la distanță, potrivit Harvard Health Publishing.


2. Tacos cu ciuperci și bacon 


Această rețetă folosește ciuperci shiitake pentru a oferi un plus de savoare preparatului tău. Nu numai că aceste ciuperci sunt o alternativă cu conținut scăzut de grăsimi, dar ciupercile shiitake sunt de asemenea excelente pentru creșterea imunității, potrivit unui studiu din aprilie 2015 publicat în Jurnalul Colegiului American de Nutriție . Ciupercile Shiitake pot ajuta, de asemenea, la reducerea inflamației , a constatat studiul.


3. Tacos pentru mic dejun vegetarian


Spre deosebire de majoritatea rețetelor pentru micul dejun, aceasta necesită tofu în loc de ouă, ceea ce îl face o opțiune bună fără produse animale. Această rețetă are un conținut scăzut de grăsimi și este plină de legume, cum ar fi ceapa, morcovii și pătrunjelul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel