3 mesaje de la îngeri pentru toate zodiile în luna decembrie

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Îngerii îți livrează mesaje unice și speciale în ultima lună a anului 2022. Iată ce cale îți arată și cum închei acest ciclu, pentru un nou început!

Datorită sărbătorilor care urmează, mesajele îngerilor au legătură și cu spiritualitatea. Sunt trei mesaje esențiale, pe care merită să le reții, care se aplică tuturor zodiilor și ascendentelor.

1. Primul mesaj al îngerilor pentru luna decembrie 2022 este acesta: Probabil că te simți împovărat și mereu ocupat. Ar trebui să revii la tine însuți, să te conectezi cu sinele și să nu fugi de această întâlnire esențială. Ca să începi cu bine noul an, îngerii îți spun să scapi de poverile și de grijile pe care le-ai acumulat pe parcursul timpului. Chiar dacă au apărut probleme sau necazuri, acesta nu trebuie să devină un mod de viață. Mai ales într-un moment atât de important, când urmează 2023 și ai putea să începi totul de la zero. Încearcă să nu schimbi atât de mult ce se întâmplă în exteriorul tău, ci în interior. Fă pace cu tine însuți și încearcă să închei acest capitol, al suferinței, indiferent de momentele prin care ai trecut.

2. Al doilea mesaj al îngerilor pentru decembrie începe cu următoarea afirmație: Întreabă-te care este mesajul tău pentru cei din jur. Ce vrei să spui lumii? Poate ai avut nevoie să stai mai retras și să nu pui pe tavă acest mesaj, dar va face diferența. Poate este vorba despre un dar pe care l-ai ținut prea mult ascuns și acum merită să-l expui în fața tuturor. Vei vedea că te simți chiar eliberat și mândru că poți să împărtășești cu alții ideile tale mărețe. Dacă nu ții neapărat să faci asta, este o lună bună pentru a începe un proces de vindecare, indiferent de zodie sau de ascendent. Totul ca să pășești cu bine în 2023.

 

Citește continuarea pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel