3 iulie: Luna Plină în Capricorn. Care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursa foto Freepik
Descriere foto: Sursa foto Freepik

Pe 3 iulie, vom avea o Lună Plină în semnul Capricornului. Descoperă previziunile pentru fiecare zodie și ascendent de la astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu!

Urmează o Lună Plină în Capricorn, pe data de 3 iulie! Vorbim despre una dintre cele mai puternice Luni Pline din acest an și poate cea mai dură dintre ele, potrivit astrologului.

Totodată, Soarele în Rac și Luna în Capricorn vor fi în opoziție.  Spre deosebire de Luna Nouă, se pot întâmpla tot felul de evenimente. De această dată, lângă Soare îl avem și pe Mercur. Cu alte cuvinte, nu este o Lună Plină legată de emoții, ci legată de mental.

Luna Plină este cea care aduce un final. Însă acum, fiindcă îl avem și pe Pluto retrograd implicat, nu vorbim despre un fenomen foarte simplu, ci de unul profund.

Când pui Luna, astrul emoțiilor, în semnul rece al Capricornului, iei decizia și nu te mai uiți în spate. Ai grijă, odată cu această Lună Plină în Capricorn, pentru că deciziile sunt bruște, ajutorul vine de unde nu te aștepți.

Cel mai mult îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Citește previziunile pentru toate zodiile pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 30 iun 2023, 09:12 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience