29 ianuarie, cea mai FERICITĂ zi a anului 2021. Daniela Simulescu EXPLICĂ De Ce: ATENȚIE! E pasul spre VIITOR

Data publicării:
Cea mai fericită zi a anului. Foto Unsplash/ autor Amadeo Valar
Descriere foto: Cea mai fericită zi a anului. Foto Unsplash/ autor Amadeo Valar

Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS, a vorbit despre 29 ianuarie, cea mai fericită zi din an. Iată de ce și ce va urma.

"Cea mai fericită zi a anului 2021 este 29 ianuarie. De ce este considerată cea mai fericită zi a anului? Pentru că avem conjuncția Soare - Jupiter, aceste 2 planete care se întâlnesc o dată pe an. Doar că anul 2020, după ce că a fost cum a fost, n-am avut nici această conjuncție. Ultima dată când a avut loc această conjuncție a fost pe 27 decembrie 2019.

Atenție! Când vorbim de cea mai fericită zi a anului nu vorbim de ziua în care te îmbogățești, câștigi la LOTO, devii cine știe cine, apare miraculos persoana pe care ți-o dorești... NU! Este o zi în care se pot întâmpla mici bucurii, mici chestii personale.

E o conjuncție foarte bună pentru a ne face prieteni, pentru a cunoaște noi oameni în viața noastră. Pe 29 ianuarie poți face ceva diferit. Să nu așteptați să se întâmple ceva miraculos, pentru că nu va fi, din contră, e ziua care ne ajută pe noi să facem un pas spre viitor. Atenție! Aici vorbesc pentru toți, indiferent de vârstă.

E o zi nemaipomenită!", a spus Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS.

 

Vezi previziunile pentru fiecare zodie, pe DC NewsGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel