28 iulie, zi DECISIVĂ pentru toate zodiile. Schimbările pe care le aduce retrogradarea lui Jupiter

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Zoltan Tasi
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Zoltan Tasi

În mai puțin de două săptămâni, Jupiter își va începe retrogradarea în semnul Berbecului. Vom fi nevoiți să ne reamintim ce s-a întâmplat în viața noastră începând cu 11 mai. 

Cu siguranță, au fost și lucruri bine. Ei, acelora va fi nevoie să le oferim atenție pentru că, dacă nu o vom face de bună voie, după 28 iulie vom fi obligați. Jupiter este considerat Marele Benefic, dar este și planeta careia îi place să facă dreptate. Să îți arate unde ai greșit, unde ai ales scurtăturile când de fapt trebuiau alese căile corecte și sigure. 

Chiar dacă va retrograda, ne va mai da încă o șansă până pe 28 octombrie, când se va întoarce în Pești, pentru a corecta și pentru a evolua. 

Adică, oportunități vor fi și pe durata retrogradării, dar de data aceasta nu vom mai putea sări niciun pas.  

Vă invit pe toți să folosiți zilele până pe 28 iulie să vă puneți ordine în viață. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru tine Jupiter a venit ca o gură de aer proaspăt. Oamenii au fost mai generoși cu tine. Poate te-ai apucat de o activitate sportivă. După 11 mai, ți-au fost amplificate atât calitățile, dar și defectele. Și a trebuit să ți le accepți. După 28 iulie, poți relua unele proiecte la care ții sau poți începe unele mai îndrăznețe. 

Taur/ Ascendent în Taur

Jupiter și-a dorit să începi să te preocupi de sănătatea fizică și emoțională. Crizele apărute după 11 mai se vor transforma în mari oportunități. Îți vei da seama de acest aspect mai ales după 28 iulie. Deocamdată, îți recomand să nu ții cu dinții de nimic. În continuare, cuvintele cheie sunt: vindecare, eliberare, revelații, iar ele vin strâns legate de tot ce înseamnă toxic. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Prietenia are un alt sens pentru voi. După 11 mai, ați avut mai mult curaj și v-ați aventurat. Ați participat la evenimente, nunți, botezuri, ați cunoscut alți oameni. A fost cazul să vă implicați în proiecte care să vă bucure. Trebuie să vă gândiți la următorul pas din punct de vedere profesional. Dar și la ce oameni vă vor acompania. 

Citește continuarea pe atrosens.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel