22 iulie-23 august: sezonul LEULUI! Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent. „Extravaganță, strălucire, încredere și liber la distracție”. VIDEO

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu vești pentru toate zodiile în sezonul Leului. Este un sezon al bucuriei, al distracțiilor, dar și al încrederii în forțele proprii. Energia Leului va fi resimțită și datorită faptului că Mercur este și el în semnul acesta al extravaganței și ne face să comunicăm cum n-am fi îndrăznit altfel să o facem. Totodată, sezonul Leului va include și o Lună Nouă în Leu, un eveniment astrologic extrem de favorabil, cu bucurie și noroc pentru toate zodiile. Iată care sunt previziunile pentru zodii în sezonul Leului. 

Iată că sezonul Racului își închide bagajele și lasă loc strălucirii Leului să intre în scenă. Timp de o lună, între 22 iulie și 23 august, ne vom simți „luminați” de energia Leului guvernat de Soare. Soarele se simte cel mai bine în Leu, este foarte puternic și vizibil în acest semn zodiacal și îi place extravaganța, strălucirea, îi place să fie văzut de toți. Așadar, s-ar putea să căutăm destul de multă atenție și să avem tendința de a fi cam aroganți. 

Soarele beneficiază de trigonul cu Jupiter, ceea ce ne face expansivi și încrezători, dar și de o conjuncție cu Ceres, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fim mai preocupați decât e cazul. 

Iată ce anume le aduce intrarea Soarelui în Leu zodiilor!

Zodiile de FOC vor beneficia din plin de energia Leului, mai ales că este un semn de foc, deci se vor simți destul de confortabil. Berbecii trebuie să se gândească la pasiunile lor, la ce anume le face plăcere, la bucurii. Leii trebuie să se asigure că trăiesc în prezent și că apreciază clipa de acum la adevărata sa valoare. Săgetătorii vor fi îndreptați în direcția care le place cel mai mult: cea a călătoriilor spirituale care îi plasează mereu pe treptele evoluției și ale cunoașterii. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele va tranzita casa a 5-a, casa iubirii, a copiilor, a exprimării de sine, ceea ce înseamnă că relația cu copiii s-ar putea să fie una plină de griji din cauza conjuncției cu Ceres. Este posibil ca voi să fi neglijat relația în care sunteți cu voi înșivă.

Leu/ Ascendent în Leu

Soarele e în semnul vostru, e bucuria maximă. E posibil ca din această cauză să deveniți ceva mai egoiști decât de obicei deoarece Soarele intră în cea mai mare și mai frumoasă „cameră” a voastră. Vreți să rămâneți acolo și să fiți lăsați să vă exprimați liber. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Vouă vă place să vă plimbați cel mai mult, iar sezonul Leului vine exact în ton cu dorințele și plăcerile voastre. Vi se aliniază energia interioară în direcția a ceea ce iubiți cel mai mult: studiile, călătoriile, nevoia de spiritualitate.

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel