2 ingrediente din frigider pentru un ten perfect, fără puncte negre. Cum prepari masca minune

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Combate punctele negre de pe ten cu doar câteva produse din cămară. Din acestea poți face o mască ce-ți va lumina tenul.

Combate punctele negre de pe ten cu o mască preparată din castraveți și iaurt. Acest remediu te va ajuta să lupți împotriva coșurilor și a punctelor negre, datorită unui amestec de ingrediente purificatoare și liniștitoare.

Persoanele cu ten gras sau mixt sunt predispuse la apariția coșurilor și a puncte negre de pe ten. În aceste situații este foarte important să ai grijă de ten în fiecare zi și să-l păstrezi curat și sănătos, pentru a evita acumularea de sebum și impurități care stau la baza acneei și a dermatitei.

 

În plus, este recomandat să faceți în mod regulat tratamente de purificare, care pot elimina celulele moarte și impuritățile, permițând pielii să respire și să se regenereze. Unul dintre cele mai eficiente elemente din natură pentru a îndeplini această sarcină este castravetele.

Castravetele este o legumă foarte bogată în apă, vitamine și minerale și are proprietăți de reglare a sebumului și de purificare a pielii. Acesta este motivul pentru care utilizarea sa este potrivită  pentru cei care suferă de coșuri și puncte negre.

 

Castravetele este foarte util ca și calmant și ajută la reactivarea microcirculației, fiind un aliat excelent pentru cei care suferă de ochi umflați, cearcăne și pungi sub ochi. Pe scurt, castravetele este un ingredient esențial pentru a menține pielea sănătoasă și curată pentru o lungă perioadă de timp. Pentru a face o masca de castravete poți folosi și alte ingrediente utile, care protejează, hidratează, calmează și purifică pielea.

Cum se face masca de castraveți

Ai nevoie de:

- iaurt integral,

- miere,

- ulei esențial de lămâie,

 

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel