ZODIACUL BOGAȚILOR. Ce zodii sunt miliardarii celebri. Ce au în comun și cum atrag BANII ca un magnet

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Iată ce zodii sunt cei mai bogați oameni din lume!

Cu siguranță, astrologia este un instrument foarte potrivit pentru a ne ajuta să ne dăm seama care este relația noastră cu banii, cu viitorul și cu stabilitatea. Semnul Solar este precum un schelet. În principal, semnele de pământ(Taur, Fecioară și Capricorn) sunt renumite pentru capacitatea de a monetiza și economisi, dar nici celelalte semne nu sunt mai prejos. Este nevoie și de inspirație și curaj pentru a reuși pe plan financiar! Și de ce să nu recunoaștem: și de puțin noroc!

Descurcăreți, pricepuți la afaceri, norocoși? Află zodia celor mai bogate personalități din lume!

1. Mark Zuckerberg

Creatorul Facebook și acum CEO al imperiului Meta – este un Taur. Taurii sunt încăpățânați, muncitori și nu se dau înapoi de la nimic. Ceea ce îi poate face lideri de neclintit.

2. Françoise Bettencourt Meyers

Françoise Bettencourt Meyers este moștenitoarea companiei L’Oréal, unul dintre cele mai mari nume din domeniul cosmeticelor din lume. Este o nativă născută în semnului Racului, ideal pentru industria frumuseții, deoarece Racii pot găsi cu ușurință frumusețea în toate lucrurile.

3. Oprah Winfrey

Oprah este numele de pe buzele tuturor. Este o gazdă celebră de talk-show, care și-a petrecut majoritatea vieții muncind, ca să ajungă unde este astăzi. Vorbim despre o nativă Vărsător, cu farmec unic, la fel cu acest semn de aer, care o face pe Oprah atât de specială.

4. Warren Buffett

Faimosul miliardar și filantrop Warren Buffett este Fecioară. Fecioarele sunt cunoscute pentru perfecționismul lor, cu accent pentru fiecare detaliu. Uneori, pot fi intransigente în ceea ce privește viziunea lor.

5. Jay-Z

Rapper-ul, producătorul și antreprenorul Jay-Z a fost numit „primul miliardar al hip-hop-ului” în 2019. Este un nativ Săgetător, ceea ce are mult sens, având în vedere înclinația acestui semn zodiacal pentru activități creative.

 

6. Michael Jordan

Michael Jordan a fost primul sportiv miliardar din lume, având Soarele în Vărsător. Vărsătorii sunt hotărâți, gânditori și merg după ceea ce vor, așa ca nu este de mirare că baschetbalistul Jordan poartă acest semn.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel