12 aprilie: cea mai fericită zi din an. Astrologul Daniela Simulescu: "Bucurați-vă de ea, nu așteptați să vă pice din cer!"

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Într-o săptămână, putem profita de cea mai fericită zi a anului! Și nu spunem acest lucru degeaba, fiindcă pe 12 aprilie, va avea loc o conjuncție între Soare și Jupiter. Astrele ne oferă un moment de bucurie. Iată ce ne spune astrologul Daniela Simulescu!

„Urmează cea mai fericită zi din an, din punct de vedere astrologic! Odată pe an, avem o conjuncție între Soare și Jupiter. În fiecare an, în alt semn. Daniela Simulescu spune că o consideră una dintre cele mai fericite, dacă nu cea mai fericită zi a anului. Iată ce ne spune!

"Va fi cea mai bucuroasă zi, plină de viață, cea mai energică. Deoarece Soarele reprezintă viață. Iar noi, de acolo ne luăm viața, de la Soare, care înseamnă energie și vitalitate. De exemplu, eu am Soarele în Berbec, sunt Berbec. Voi, în funcție de zodia în care sunteți, acolo aveți Soarele. Așa că Soarele este scheletul și baza noastră. 

Jupiter este Marele Benefic, este Zeul zeilor, cel care, orice atinge, reușește să amplifice, să expandeze, să crească. Este cel care oferă oportunități. Când avem Soarele lângă Jupiter, putem să spunem că este un moment norocos, bucuros, fericit. 

De fapt, ce se poate întâmpla în această zi de 12 aprilie? Nimic. Pentru unii se poate întâmpla ceva, iar pentru alții, deloc. Și de ce spun asta? Fiindcă noi trebuie să facem ceva. Astrele vin, dar nu ne bagă și în traistă. 

Trebuie să luăm această zi, această conjuncție și să facem ceva cu ea. Fiindcă Soarele se apropie de Jupiter în semnul Berbecului, deci primul semn al zodiacului, va invit să faceți ceva nou pentru voi.

Berbecul despre asta ne vorbește. Despre altă viață, naștere, început, prospețime. Despre a sparge gheața, a face sport, a avea furie și curaj. Despre mișcare, energie permanentă sau chiar grabă.”

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel