11/11 este una dintre cele mai norocoase zile din an. Cum îți poți îndeplini dorințele

Data publicării:
foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Portalul 11/11 este deschis! Iată care sunt lucrurile pe care trebuie să le faci și să nu le faci în această zi magică din punct de vedere cosmic.


Puneți-vă o dorință; cea mai norocoasă zi a anului este în sfârșit aici! Dacă ai așteptat momentul perfect pentru a te conecta cu sursa ta și a schimba paradigma, această sâmbătă, 11 noiembrie 2023 (11/11), este șansa ta. 

Portalul 11/11 din acest an este deosebit de special datorită numerologiei. Adunând data de 11/11/2023: 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 2 + 0 + 2 + 3 + 3 = 11 rezultă ceea ce se numește o zi cu triplu 11. Acesta este un portal energetic rar și puternic care vă schimbă realitatea, creând spațiu pentru noi oportunități. Intri într-una dintre cele mai influente perioade din viața ta. Ceea ce spui și vizualizezi în următoarele câteva zile va da tonul pentru restul anului tău. Energia portalului din 11/11 te va ajuta să devii mai conștient de tine însuți și mai conectat la ființa ta interioară, permițându-ți să îți valorifici potențialul spiritual.

 


Ce semnifică portalul 11/11 în astrologie?


Portalul 11/11 este un eveniment anual care are loc pe 11 noiembrie, atunci când ziua și luna din calendar se aliniază în armonie numerică. Acest portal cosmic este un simbol al creșterii spirituale și are puterea de a te conecta la esența ta divină. Anul acesta, portalul 11/11 se deschide cu doar câteva zile înainte de o lună nouă dramatică în Scorpion, provocându-vă să vă confruntați cu temerile. Conștiința ta se extinde, permițându-ți să vezi dincolo de iluziile lumii fizice. Venus este, de asemenea, la ea acasă în Balanță în această lună, permițându-vă să cultivați mai multă frumusețe în jurul vostru. Este o perioadă excelentă pentru auto-reflecție, pentru a privi înapoi la călătoria ta și pentru a-ți stabili intenții pentru viitor, știind că Universul lucrează în favoarea ta.

 

 


Semnificația spirituală 11/11


În numerologie, a vedea numerele 111 sau 1111 semnifică o transformare care schimbă viața. Este posibil să fi auzit, de asemenea, că aduce noroc să îți pui o dorință atunci când vezi 11:11 pe ceas, dar este oare adevărat? Potrivit spiritiștilor, există. Se crede că anumite numere ajută la manifestare și la efectuarea de vrăji. Numărul 1 reprezintă începutul întregii creații, în timp ce numărul 11 este considerat un "Număr Maestru" în numerologie, promovând creșterea personală, iluminarea spirituală și abundența. Atunci când vedeți cifrele duble în calendar pe 11/11, vă puteți conecta cu sinele vostru superior, puteți obține claritate asupra obiectivelor voastre și puteți crea o intenție puternică care se va manifesta cu o viteză și o eficiență remarcabile.

 


Cum vă puteți îndeplini dorințele în timpul portalului norocos din 11/11

De acum și până la sfârșitul lunii, 11/11-11/30, cosmosul creează o energie favorabilă pentru ca tu să îți aliniezi inima (bucurie/viziune) cu mintea (plan/acțiune), oferindu-ți două săptămâni pentru a te bucura de beneficii. Dar dacă doriți să obțineți maximum de la manifestarea dvs., efectuați ritualul pe 11/11/2023 la ora 11:11. Aceasta este ziua perfectă pentru a vă clarifica ceea ce vă doriți și pentru a cere universului tot ceea ce vă dorește inima. Gândește-te la tipul de viață pe care ți-l dorești și la experiențele pe care dorești să le ai. Odată ce ai o idee clară despre ceea ce îți dorești cu adevărat, poți folosi unul dintre ritualurile de manifestare de mai jos pentru a-l face să existe.

 


Metoda scrisului

Scripting-ul este un instrument puternic de manifestare care folosește Legea atracției pentru a vă reprograma mintea subconștientă și pentru a vă alchimiza visele. Acest ritual este ușor de realizat și necesită doar un pix, un jurnal și imaginație. Începeți cu o meditație rapidă pentru a vă curăța câmpul de aură și a vă centra vibrația înainte de a începe. Apoi, creați atmosfera cu tămâie, lumânări, cristale și muzică. Odată ce ești gata, deschide-ți jurnalul și începe să îți scrii manifestarea la timpul prezent. Enunță-ți manifestările sub forma unor afirmații de tipul "Sunt..." sau "Am..." pentru a-ți întări afirmațiile în momentul de față. Realitatea dorită este deja prezentă în viața ta, iar această aliniere vibrațională îți va oferi un avantaj.

 


Metoda afirmațiilor


Cuvintele au o putere imensă, iar metoda șoaptelor este o tehnică populară de manifestare pentru a atrage atenția Universului. Ideea este de a vă șopti dorințele și visele pe parcursul zilei, ceea ce poate ajuta la trimiterea mesajelor dvs. în lume pentru a începe să prindă contur. Pentru a efectua metoda șoaptei pe cont propriu, închideți ochii și relaxați-vă într-un spațiu calm al capului. Apoi, trebuie să te vizualizezi în orice situație sau circumstanță pe care speri să o manifești. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a vedea imaginea completă și a te absorbi în detalii. Când ești gata, șoptește-ți instrucțiunile de trei ori și crede că sunt adevărate. Finalizați vraja și repetați-o oricând aveți nevoie de un plus de noroc!

 


Metoda oglinzii

 


Oglinzile reflectă și amplifică energia pe care o emiți prin gândurile, cuvintele și limbajul corpului, așa că dacă îți spui manifestările în oglindă îți permite să întruchipezi energia pe care vrei să o atragi. Pentru a începe sesiunea de lucru în oglindă, așează-te într-un loc confortabil în fața oglinzii și privește-ți reflexia. Spuneți-vă numele și ceva ce vă place la dumneavoastră. Apoi, iartă-te pentru ceva ce vrei să eliberezi. În cele din urmă, vocalizați-vă speranțele și dorințele pentru viitor folosind afirmații la timpul prezent. Folosirea acestei tehnici ca parte a rutinei de autoîngrijire vă va ajuta să vă iubiți și să vă acceptați strălucirea interioară, potrivit parade. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel