10 celebrități care au atins statutul de miliardari. Ce averi au și cum au ajuns să facă bani

Data actualizării: | Data publicării:
Jay-z și Beyonce, foto Instagram
Descriere foto: Jay-z și Beyonce, foto Instagram

Iată care sunt celebritățile care au ajuns la mult râvnitul statut de miliardar.

Poate fi greu să vă imaginați cu câți bani sunt plătite vedetele voastre preferate. Cum ar fi să ai milioane în bancă, să călătorești cu un avion privat și să nu te stresezi niciodată cu plata facturilor? Acum gândiți-vă cum trebuie să fie ca acele milioane să se transforme în miliarde - și chiar există celebrități care trăiesc acest lucru.

Bineînțeles că banii nu pot cumpăra fericirea, dar cu siguranță te pot ajuta să trăiești fără unele griji! La urma urmei, am văzut miliardari precum Kim Kardashian distrându-se destul de bine în vacanțele lor luxoase. Și să nu ne prefacem că Elon Musk nu se implică întâmplător în călătorii spațiale, care sunt total inaccesibile pentru majoritatea oamenilor.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu putem trăi indirect prin intermediul unora dintre cei mai faimoși miliardari din lume, în special cei care și-au construit singuri cariera și bogăția de la zero, precum Tyler Perry.


Iată care sunt celebritățile care au ajuns la mult râvnitul statut de miliardar.

 

 

Kim Kardashian

Kim Kardashian și-a construit un adevărat imperiu cu KKW Cosmetics, Skims, Reality Show-ul Keeping Up with the Kardashians și câștigurile sale din social media, așa că nu este de mirare că a devenit în cele din urmă miliardară. În 2021, ea a intrat pentru prima dată în lista Forbes. Vedeta are acum o avere de aproximativ 1,2 miliarde de dolari.


Kanye West - Ye

După atâția ani de succes muzical și după cât de repede a decolat brandul său Yeezy, nu este de mirare că Ye (fost Kanye West) și-a găsit un loc la masa miliardarilor. În 2021, Ye a intrat pentru prima dată pe lista miliardarilor Forbes, înregistrând o avere netă de aproximativ 1,8 miliarde de dolari.


Rihanna

A început ca artist muzical și, chiar dacă a ajuns în fruntea topurilor, Rihanna s-a îmbogățit în ultima vreme cu brandul ei, Fenty, vânzând machiaj și lenjerie intimă și lăsând banii să se adune. În august 2021, Forbes a estimat că Rihanna are o avere de 1,7 miliarde de dolari.

 

Tyler Perry

În 2021, regizorul Tyler Perry a intrat și el pentru prima dată pe lista Forbes, acum că a trecut în sfârșit pragul de 1 miliard de dolari. După ce a reușit să se ridice din sărăcie, Tyler și-a făcut un nume în televiziune, filme și chiar în teatru.


Oprah Winfrey

Având în vedere tipul de carieră pe care a avut-o Oprah Winfrey, nu este de mirare aptul că Forbes o consideră cea mai bogată femeie de divertisment din lume.  Site-ul îi estimează averea netă la 2,6 miliarde de dolari în octombrie 2021.


Michael Jordan

După o carieră de baschet profesionist de lungă durată, după ce a obținut contracte de sponsorizare cu branduri importante precum Nike și Gatorade și, bineînțeles, a jucat în Space Jam, este logic că buzunarele lui Michael Jordan sunt extrem de umflate. Astăzi, el valorează aproximativ 1,6 miliarde de dolari după o carieră legendară.


Steven Spielberg

Regizorul Steven Spielberg ne-a adus filme clasice precum "Fălci", "Lista lui Schindler" și "Jurassic Park" și a cofondat studiourile DreamWorks - și a făcut și mulți bani în acest proces. Forbes îi estimează averea netă la aproximativ 3,7 miliarde de dolari. Nu e deloc puțin!

Jay-Z

Nu numai că Jay-Z este miliardar, dar faptul că a devenit miliardar este un record. În 2019, Forbes a declarat că a fost primul rapper care a devenit miliardar, valoarea sa netă fiind acum în jur de 1,4 miliarde de dolari datorită carierei sale muzicale, a mărcii de șampanie și a altor câteva active.


Elon Musk

Omul din spatele Tesla a ținut prima pagină a ziarelor în acest an pentru că a mers în spațiu, iar bogăția sa este cea care a făcut totul posibil pentru el. Considerat în prezent unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Forbes estimează averea lui Elon Musk la aproximativ 190,5 miliarde de dolari.


Jeff Bezos

Datorită imperiului său Amazon, aflat în continuă creștere, Jeff Bezos se află în prezent pe locul 1 în topul Forbes al celor mai bogați oameni din lume - desigur, clasamentul se schimbă tot timpul. Site-ul estimează că averea sa este de aproximativ 201 miliarde de dolari.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel