10 ani de la tragica dispariție a artistei Amy Winehouse. Documentar în memoria regretatei cântărețe

Data publicării:

Documentarul Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story, un portret intim care aduce un omagiu artistei la 10 ani de la tragica dispariție, va fi difuzat pe MTV în luna iulie. 

Documentarul Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story debutează, în premieră internațională, pe 23 iulie, pe MTV International, în aproximativ 180 de țări, și pe Paramount+, în Australia, Canada și America de Sud, la finalul verii. Documentarul este o relatare extrem de personală, din perspectiva finei artistei, cântăreața Dionne Bromfield, și, totodată, un omagiu adus cântăreței și iconului cultural recompensat cu Premii Grammy, Amy Winehouse. 

 

La zece ani de la tragica dispariție a artistei Amy Winehouse, documentarul, produs de MTV, urmărește relatările Dionnei Bromfield în timp ce dezvăluie pentru prima dată impactul pe care l-a avut moartea lui Amy asupra vieții ei. Filmul va purta publicul într-o călătorie extrem de personală în care Dionne împărtășește momentele bune și rele și imagini de arhivă, făcute publice pentru prima dată, din aventurile trăite alături de Amy, onorând, în același timp, legătura strânsă pe care cele două au avut-o.

 

„Nu pot descrie efectul terapeutic pe care această călătorie a avut-o asupra mea. În sfârșit, pot merge înainte și pot deschide un nou capitol din cariera mea, știind că am confruntat amintiri îngropate de ani de zile”, declară Bromfield, „Sper că acest documentar reușește să o prezinte pe Amy mai mult decât ca pe o persoană care se lupta cu dependența și mai degrabă ca pe ființa extraordinară ce era”.

„Un adevărat simbol, Amy Winehouse a avut un talent înnăscut, neșlefuit și o ingeniozitate muzicală care au inspirat artiști și fani din întreaga lume”, spune Kerry Taylor, EVP International MTV Entertainment Group, “MTV i-a oferit o platformă globală de-a lungul carierei sale și sunt onorată că, alături Dionne, putem să îi spunem incredibila poveste și să aducem în centrul atenției moștenirea pe care a lăsat-o și impactul pe care l-a avut asupra culturii muzicii”.

Documentarul va debuta începând cu 23 iulie pe MTV la nivel internațional și va fi disponibil pe Paramount+ în Australia, America de Sud și Țările Nordice, la finalul verii. 
Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story este comisionat de Kerry Taylor și Craig Orr, produs în exclusivitate de Craig Orr și Iestyn Barker și creat pentru MTV de către Andy Mundy-Castle de la Doc Hearts.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel