10 actori celebri care au fost concediați chiar pe platoul de filmare. Ce greșeli majore au facut

Data actualizării: | Data publicării:
Sylvester Stallone, instagram
Descriere foto: Sylvester Stallone, instagram

Și vedetele ajung să fie concediate. Iată 10 actori celebri care au fost dați afară de șefii lor și au pierdut roluri importante. 

Se întâmplă. Și celebritățile sunt concediate. Uneori, o celebritate este concediată de la un film sau de la o emisiune TV din cauza unui scandal sau altul, iar alteori, pur și simplu, chimia nu este potrivită. Oricare ar fi motivul, de fapt, nu este atât de neobișnuit ca celebritățile să piardă roluri chiar și după ce au început deja filmările. Acest lucru se poate întâmpla chiar și în cazul actorilor de renume,  și, deși acest lucru este adesea o surpriză pentru public, motivele sunt de obicei corecte. Uneori, însă, pare total nedrept - cel puțin din exterior.

 

Alteori, însă, nu aflăm niciodată ce anume s-a întâmplat pentru ca o anumită celebritate să fie concediată, astfel că unele concedieri de celebrități par absolut bizare și nepotrivite pentru fani. Bănuim că atunci intră în joc acele acorduri de confidențialitate, dar, cu toate acestea, nu putem să nu fim puțin curioși ori de câte ori aflăm că o celebritate a fost concediată dintr-un film sau dintr-un serial.

Vă prezentăm 10 actori celebri care au fost concediați în mod jenant de la slujbe de-a lungul anilor - și cum au reușit să-și salveze cariera ulterior. 

 

Edward Norton

Edward Norton a pierdut mult timp după ce producătorii au fost nemulțumiți de comportamentul său pe platou în timpul filmărilor la The Incredible Hulk, în 2008. Marvel a terminat filmul cu el, dar l-a concediat din rolul lui Bruce Banner, ceea ce înseamnă că a ratat toate filmele de mare succes Avengers care au urmat, potrivit Indiewire.

 

Kevin Spacey

Kevin Spacey a pierdut  rolul principal din serialul de succes House of Cards când a fost acuzat de avansuri sexuale de către o colegă actor care a declarat că era minoră la acea vreme. Apoi, și mai multe persoane au ieșit în față cu acuzații de agresiune sexuală împotriva lui, potrivit Radar Online. În prezent, el încă se confruntă cu ramificațiile juridice ale acestei situații.

 

Johnny Depp

Johnny Depp trăiește un coșmar de când fosta sa soție, Amber Heard, l-a acuzat de agresiune. În urma acuzațiilor, actorul a fost concediat de la al treilea film din franciza Fantastic Beasts. În ciuda faptului că nu a fost niciodată acuzat de vreo infracțiune și că a prezentat dovezi ale nevinovăției sale, el a declarat că, în esență, a fost pus pe lista neagră a Hollywood-ului, potrivit Pagesix.

 

Megan Fox

Megan Fox a fost concediată rapid după ce l-a vorbit de rău pe regizorul Transformers, Michael Bay. Evident, cei doi nu se înțelegeau foarte bine, iar în 2009 ea l-a comparat public cu Hitler și a spus că este un "coșmar" să lucrezi cu el. Timp de ani de zile, acest lucru a fost un adevărat obstacol în cariera ei, dar a revenit în forță în 2021, potrivit Cafemom. 

 

Charlie Sheen

Mai țineți minte când Charlie Sheen părea complet nebun? Punem pariu că producătorii lui din Doi bărbați și jumătate o fac! La acea vreme, se pare că Charlie se confrunta cu probleme serioase de abuz de substanțe și a sfârșit prin a fi concediat din serial pentru ceea ce a fost descris ca fiind un "comportament periculos de autodistructiv", potrivit People. Deși a continuat să joace pe ici, pe colo, cariera lui nu și-a revenit niciodată pe deplin.


Anne Hathaway

Cine poate uita scena nașterii din Knocked Up? Inițial trebuia să fie Anne Hathaway pe patul de spital, nu Katherine Heigl. Anne obținuse de fapt rolul în comedia de mare succes, dar nu a vrut ca regizorul Judd Apatow să includă scena grafică, iar asta a costat-o rolul, potrivit Allure. Totul se rezumă la diferențe creative și nu există resentimente - Anne a spus de atunci că Judd a luat decizia corectă. Ea, desigur, a continuat să aibă o carieră incredibilă la Hollywood în ciuda acestei situații.

 


Selma Blair

Selma Blair a fost concediată din serialul TV Anger Management, în care juca și Charlie Sheen, deja cu probleme, care fusese el însuși concediat din Two and a Half Men cu doar câțiva ani înainte. Selma a spus că a fost concediată pentru că s-a plâns de faptul că Charlie întârzia producția pentru că nu-și știa replicile. Ulterior, Selma l-a dat în judecată atât pe Charlie, cât și pe Lionsgate pentru salarii pierdute, potrivit Dailymail.


Sylvester Stallone

Sylvester Stallone pur și simplu nu și-a putut înăbuși creativitatea atunci când i s-a oferit rolul principal în filmul Beverly Hills Cop din 1984. Sly ar fi încercat să rescrie scenariul, iar acest lucru l-a costat rolul, care a ajuns în cele din urmă la comediantul Eddie Murphy., potrivit Cinemablend. Fără îndoială, a devenit un film complet diferit în acel moment, dar a fost totuși un succes uriaș.


Ryan Gosling

Vă vine să credeți sau nu, Ryan Gosling a fost odată concediat dintr-un film important pentru că era prea gras! Ryan trebuia să joace rolul tatălui în adaptarea cinematografică a filmului "The Lovely Bones", dar a pierdut contractul atunci când a apărut pe platou după ce s-a îngrășat intenționat 15 de kilograme pentru rol. Așa și-a imaginat personajul, dar nu a reușit să discute din timp cu regizorul Peter Jackson, iar viziunile lor nu s-au potrivit, potrivit Hollywoodreporter.


Colin Firth

Cine ar fi știut?! Actorul englez Colin Firth a fost ales pentru a fi vocea lui Paddington în filmul din 2014, dar după ce a înregistrat întregul film, s-a stabilit că suna prea bătrân. Producătorii i-au dat papucii și l-au pus pe Ben Whishaw, mult mai tânăr, să reînregistreze toate scenele, potrivit BBC.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel