1 Iunie. Daniela Simulescu, astrologul DCNews: Cum sunt copiii, în funcție de zodie

Data publicării:
foto Pixabay.com
Descriere foto: foto Pixabay.com

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Daniela Simulescu, astrologul DCNews precizează cum sunt copiii, în funcție de zodie. 

Berbec

Copilul născut în acest semn vrea să fie primul, nu ascultă de nimeni, se plictisește repede și este încăpățânat. Este atras de orice competiție, sport, de victorie și nu reacționează bine atunci când este pe locul doi. Independența sa îți va da mari bătăi de cap, însă îl vei adora atunci când vei observa că te poți baza pe el.

Taur

În primii ani de viață va fi mai molcom, blând, răbdător, calm. Își va crea atașamente de lucruri, oameni, cuvinte. Nu concepe să piardă ceva. Cel mai gurmand, dar și cel cu simțul estetic cel mai pronunțat. Are propriul ritm, deci nu te supăra pe el dacă nu se mișcă așa repede precum ți-ai dori.

Gemeni

Curiozitatea a fost creată pentru acest copil! Vrea să experimenteze multe, va vorbi destul de repede și se va mișca precum un titirez. Vei avea senzația că trece superificial de la o activitate la alta, însă el doar se plictisește și învață să se adapteze.

Rac

Cu cât îl vei răsfăța mai mult, cu atât se va desprinde mai greu de tine. Este un copil mămos, sensibil, vulnerabil, căruia îi va fi dor de tine deși ești plecat de doar cinci minute. Vei observa că este mai rușinos și că se simte cel mai bine acasă la el.

Leu

Vei auzi foarte des pronumele “eu” de la acest nativ, dornic să iasă în evidență încă din primii ani. Se va lăuda, va dori doar lucruri de calitate și frumoase, nu va accepta să îl ignori și se va supăra imediat. Are nevoie permanentă de validare.

Fecioară

Va fi un copil mai timid, vrednic, ordonat, organizat și modest. Deși va comenta des la masă, să știi că nu are pretenții mari. Îi place să schimbe, să eficientizeze și să se simtă util. Va învăța repede să spele vasele, să se ocupe de curățenie, dar și de alte treburi ale casei.

Citește continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel