06.06.2022. Se deschide portalul energiei numărului 9. Spiritualitate și iubire fără limite

Foto Unsplash/ autor Kanan Khasmammadov
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Kanan Khasmammadov

Pe 06.06.2022 avem o dată magică, numerologii anunță deschiderea unui portal spiritual, marcat de cifra magică 9, un moment bun pentru a trăi forma de iubire necondiționată față de tot ce ne înconjoară, dar și un moment extraordinar pentru a accepta schimbarea, pentru a lăsa în urmă ce nu ne mai reprezintă, pentru a renunța la principii vechi, pentru a îmbrățișa schimbarea care ne-ar putea aduce un val neașteptat de oportunități. 

În cadrul numerologiei, numărul 9 are cea mai mare valoarea, reprezentând vârful înțelepciunii și al experienței, cel care aduce energia finalurilor, dar și a începuturilor noi. Totodată, numărul 9 vorbește și despre spiritualitate la cel mai înalt nivel. 

Din punctul de vedere al numerologilor, azi este o zi specială a portalului care se deschid către iubire necondiționată.  

6 iunie 2022 = 6.06.2022 (6+6+2+0+2+2) = 18 (1+8) = 9

Prin experiențele pe care le avem ne putem învăța cu adevărat valorile, spune numerologul Suzanne Wagner pe canalul său de YouTube. 

Ne putem extinde posibilitățile, putem să ne bucurăm de ocaziile pe care le avem și ne putem da seama de potențialul nelimitat de care dispunem. Suntem parte dintr-un univers extrem de complex, marcat de diversitate, iar principiile noastre rigide ne pot opri din a „gusta” tot ce are lumea aceasta mai frumos de oferit. Prin energia numărului 9 și al zilei magice de azi, putem să pășim către un portal al posibilităților nelimitate de care ne putem bucura. 

Cu ajutorul energiei acestui număr avem posibilitatea de a ne deschide către schimbare, de a îmbrățișa și ce este necunoscut nouă, de a vedea dincolo de rutina zilnică și de așteptările pe care ni le facem, de a înțelege că viitorul e aici și acum. 

Depinde doar de noi dacă suntem dispuși să ne deschidem inima către acest portal al energiei nelimitate pe care l-am putea pătrunde prin energia iubirii necondiționate față de noi înșine, dar și față de cei din jurul nostru. 

De altfel, influența lui 2022 este dată de influența cifrelor femine, acest an fiind marcat de cifra 6, regăsită și în aspectele zilei de azi. Valențele feminine pot veni cu un oarecare haos, energia feminină poate fi și o energie neîmblânzită, iar ce este necunoscut și neîmblânzit aduce frică, depresie, anxietate. Putem să devenim mai agresivi, mai egoiști, toți orientați spre confortul propriu, spre propria supraviețuire, ceea ce s-ar putea să nu ne facă bine. Și nu trebuie să fii expert ca să îți dai seama că suntem într-adevăr înconjurați de emoție, de frică, de disperare chiar. Și ce am putea să facem pentru a putea să gestionăm toate aceste aspecte? Desigur, să avem grijă de sănătatea noastră emoțională și să ne înconjurăm de iubire.

Un lucru pe care trebuie să îl înțelegem este că numerologia nu operează cu principiile de bine și rău, iar vibrația lui 6 vine cu aspecte atât pozitive cât și negative. Noi putem prelua aspectele negative și le putem transforma în unele pozitive. Putem lua încercările care vin și le putem transforma în lecții. Totodată, aspectele pozitive duse la extreme pot deveni dăunătoare, pot ajunge să ne facă rău. 

Vibrația lui 6 vine să pună benzină pe foc fricii care deja există. Accentuează instinctul de supraviețuire, agresivitatea și coboară (sau menține) omul în vectorul 3-6-9, al subconștientului. Ne pune față în față cu latura noastră animalică, cu toate traumele noastre emoționale, mintale, cu aspectele de umbră pe care de multe ori le ignorăm, îngropăm și chiar refuzăm să le acceptăm. 6 vine să testeze și să pună la încercare relațiile cu membrii de familie, cu persoanele apropiate. Poate accentua frustrările sexuale și manifestările în această direcție.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 06 iun 2022, 11:34 | Categorie: Horoscop
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience